sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Lauantain keikkameiningeissä

Telakalla oli eilen yllättävän vähän yleisöä, melkeinpä kaikki mahtuivat istumaan. Mentiin kaverin kanssa jo hyvissä ajoin paikalle, ja saatiinkin pöytä ihan lavan vierestä. Oli kiva nähdä ja vaihdella kuulumisia monen kuukauden jälkeen, olinkin jo kaivannut samanhenkistä keikkaseuraa.

Keikkasetit painottuivat uusien levyjen materiaaliin, joka oli tietysti odotettavissa, ja sitä tietenkin myös toivoin. Hiukan tuo yleisövaje kuitenkin vaikutti omaan innostumiseen, biiseissä ei sinänsä mitään vikaa ole ja Telakka on etenkin Delay Treesin tyyliselle rauhalliselle ja eteeriselle musiikille oiva keikkapaikka. Black Twig taas on mielestäni parhaimmillaan vähän rokimmassa ympäristössä, viimeksi olenkin muistaakseni heidät nähnyt Klubilla.

Ainoastaan Delay Treesin turhan lyhyeksi jäänyt 40 minuutin setti jäi hieman harmittamaan, encoreakaan ei kuultu. Uusien biisien lisäksi sen sijaan Black Twigiltä kuultiin lopuksi taputusmyrskyn saattelemana suosikkikappaleeni 'Kouvola (Fast)', vai olikohan se sittenkin (Slow?) :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.