maanantai 14. marraskuuta 2011

Uusia vaatteita postista

Vihdoin sain tänään käsiini Topmanin tilaukseni josta manasin perjantaina. Kiiruhdin töitten jälkeen hakemaan välittömästi paketin postista, mutta en ehtinyt sisältöön edes tutustua kun piti jo hypätä seuraavaan bussiin ja parturoitavaksi. Nyt sitten vihdoin pääsin katsomaan tilaukseni ja hyvältähän ne edelleen näyttävät livenäkin. Kuvia tulee sitten kun rupean niitä käyttämään. Mainittakoon kuitenkin että sain kaksi uutta paitaa sekä mukavat porkkananväriset sammarit.

Päivän asuna sen sijaan toimi tälläinen (tosin lippiksen jätin lopulta kotiin)Lakki: Pelastusarmeijan kirpputori (kangasmerkin ompelin jälkikäteen)
Huivi: Fida lähetystori
Paita: Nightsatan, suoraan bändiltä
Housut: H&M
Kengät: Vans, JC

Tänään on iPodissa soinut enimmäkseen tiukempi konemusiikki. Työmatkoihin ja postireissuun siivitti Infected Mushroom. Erityisesti viimeisin levy 'Legend of the Black Shawarma' mutta myös muutama irtobiisi loistavalta 'Converting Vegetarians' albumilta.

Parturimatkalla Counter Intelligence lafkan pari drum'n'bass julkaisua pisti siihen malliin jalan vipattamaan että olisi tehnyt mieli tanssia yksikseen bussipysäkillä :) Lauantaina oli mahtavaa tanssia pitkästä aikaa ja nyt on kova hinku päästä taas lattialle, seuraavaksi voisikin vetää astetta reivimmin jos vain jotakin mieleistä olisi tarjolla. Pitää tutustua Tampereen lähiviikkojen tarjontaan.

Tässä vähän maistiaisia noista biiseistä:2 kommenttia:

  1. Odotan mielenkiinnolla niitä porkkanan värisiä sammareita ;)

    VastaaPoista
  2. En halua tuottaa pettymystä, mutta väri lienee silti lähempänä ruskeaa :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.