torstai 3. marraskuuta 2011

Musiikki ja minä

Musiikki on tosiaan lähellä sydäntäni, erityisesti kaikenlainen hieman valtavirrasta poikkeava. Ei sillä, että kuuntelen kyllä välillä ihan listakamaakin ja pidän siitä, mutta yleensä ne eniten kolahtavat biisit löytyvät ihan jostain muualta kuin radion soittolistoilta.

Erityisesti musiikin kuuntelu on mulle tärkeää, mutta myös tanssiminen ja keikoilla käyminen. Onneksi tänä syksynä Tampereellakin on ollut runsaasti elämää keikkarintamalla. Ensiksi oli syyskuussa Monsters Of Pop joka on mulle ehdottomasti vuoden kohokohtia täällä ja sitten aivan hiljattain Lost In Music. Pyrin mahdollisimman usein käymään ehdottomasti Tampereen parhaalla klubilla Hang The Dj!:ssä. Olen myös tehnyt aiemmin pitkään itsekin konemusiikkia, reilusti yli 20 vuoden ajan, mutta se on nyt ollut tauolla.

Rakastan Spotifyä. Tätä kirjoittaessani on soinut The Chameleonsin Script of the Bridge. Aiemmin päivällä kuuntelin What Does Anything Mean? Basicallyn. Tähän innoitti se että ystävälläni, joka perehdytti tähän bändiin viime vuoden kesällä, oli 25-vuotis syntymäpäivä ja vein hänet tänään syömään "Kaksioon". Käytiin siellä syömässä myös vuosi sitten samasta syystä. Muutenkin pidän kyseisen ravintolan tyylistä ja hinta/laatusuhteesta. Kaksion ruoka on todella hyvää, erityisesti suosittelen paikan etanoita jotka hipovat täydellisyyttä. Tällä kertaa tosin söin "lupileivän" ja ystäväni otti halloumisalaatin.

Illallisen jälkeen istuimme suosikkikahvilassani Café Europassa kahvilla ja oluella Yatzyä pelaten. Europasta mut useimmiten muutenkin löytää, viime viikollakin kävin siellä neljästi. Se on toinen olohuoneeni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.