perjantai 4. marraskuuta 2011

Mikä perjantaifiilis?

Oon tehnyt pääasiassa toimistohommia monta vuotta ja huomannut usein viime aikoina että perjantaina ei enää olekaan yhtä suuret odotukset viikonlopulle kuin aiemmin. Tietenkin sitä työviikon jälkeen odottaa, mutta aiemmin perjantai oli se päivä joka tarkoitti että nyt alkaa hauskanpito. Tietysti mä olen viikollakin paljon liikenteessä että ehkä se osaltaan vaikuttaa asiaan.

Tänään kuitenkin on tiedossa jotakin mitä olen odottanut jo useamman kuukauden. Menen nimittäin katsomaan elokuvan Tintin seikkailut: Yksisarvisen salaisuus. Olen lapsesta asti pitänyt Tintti-sarjakuvista suuresti, jokainen albumi tuli kahlattua läpi useaan kertaan, ja tulihan ne aikuisiällä itsellekin sitten ostettua. Tämä uusi elokuva on saanut visuaalisuutensa puolesta huikeita arvosteluja, mutta itseä kiinnostaa eniten tarinan juoni, ja että miten se on saatu siirrettyä valkokankaalle.

Sitä ennen tietysti vielä pitää ahertaa yksi työpäivä jotta viikonloppu voi kunnolla alkaa. Söin juuri normaalin arkiaamiaiseni, pekonia, paistettu kananmuna, Imatran riisipiirakka ja raejuustoa. Puolen litran tuoppi kaakaotakin meni poikkeuksellisesti koska maito jääkaapissa oli menossa vanhaksi. Vielä mukillinen kahvia niin eiköhän nämä korvaa lyhyeksi jääneet yöunet jotta jaksaa istua päivän toimistolla.

Päivän asu:


Neule: JC
T-paita: Party Rock Clothing
Farkut: H&M
Kengät: Converse, Sportland

Poljen töihin kesät-talvet pyörällä. Työmatkani on suhteellisen lyhyt, ja kestää vain n. 10 minuuttia suuntaansa. Siinä ajassa ei hirveästi ehdi musiikkia kuunnella, ja yleensä yhden albumin kuunteleminen viekin vähintään yhden työviikon :)

Tällä viikolla iPodiin on valikoitunut Glasvegasin Euphoric /// Heartbreak ja tänään kohdilla on ihanaakin ihanampi 'Dream Dream Dreaming'. Toki olisin itsekin jäänyt mieluummin sänkyyn uneksimaan tänään :) Nauttikaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.