torstai 10. marraskuuta 2011

Asiaa tossun päältä

Sanotaan se nyt sitten näin, rakastan Converseja! Vai pitäisikö sanoa, Chuckeja? Rakastan niiden moninaista ulkonäköä, etenkin niitä joita en pysty virallisesta nettikaupasta tilaamaan koska Suomeen niitä ei toimiteta! Rakastan myös sitä miltä ne tuntuvat jalassa, sillä askel on conssit jalassa niin kevyt.

En ole kuitenkaan mikään suuri kenkien keräilijä, kengissä käytännöllisyys astuu mulla aina etusijalle ja omistan tällä hetkellä viidet Converset joista kahdet aivan perinteiset mustat Chuckit. Toki omistan myös monia muita tennareita, mutta pääsääntöisesti kuljen aina tossut jalassa, kesät ja talvet, talvella tarvittaessa villasukan kanssa!

Virikkeen tähän kirjoitukseen sain siitä että tämän hetken niin naisten kuin miestenkin kenkämuotiinhan kuuluvat myös nahkanilkkurit. Paljon niissä on tyylikkäitä ja kivan näköisiäkin kenkiä, mutta sellaisia ette todennäköisesti tule mun jalassani näkemään, koska mukavuusaspekti tulee niin vahvasti kuvioihin mukaan. Purjehduskengätkin olivat ostoslistallani jo viime vuonna mutta nekin jäivät ostamatta. Tietysti koskaan ei pidä sanoa "ei koskaan" sillä sanoin parikymmentä vuotta sitten että en enää koskaan laita jalkaani alaspäin kapenevia farkkuja tai flanellipaitoja... well what do you know? :)

Olen myös kokeillut Dr. Martenseja jollaiset olen halunnut jo pari vuotta talvikengikseni, mutta en voisi koskaan kuvitellakaan pitäväni mitään niin raskasta jalassani. Tässäkin tapauksessa käytännöllisyys menee tyylikkyyden ohitse. Itse asiassa, jos tiedätte kevyitä maihinnoususaappaita (no such thing?) voitte laittaa tänne vinkkejä. 90-luvulla olen viimeksi sellaisia käyttänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.