sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Koontia viikonlopulta nro. 1 :)

Ensiksikin, en voi käsittää miten lyhyessä ajassa Nuorgam on onnistunut ottamaan haltuun koko musiikkiskenen sillä moniulotteisuudellaan mistä vain tälläinen nettinörtti voi haaveilla. Nuorgamin konsepti on kaikkea sitä miten sosiaalista mediaa voidaan parhaiten hyödyntää. Koko paletti löytyy, www-sivut, blogi, Spotify-soittolistat. Kaikki nivoutuu yhteen hienosti ja toimii sellaisessa vuorovaikutuksessa vaikkapa Facebookin välityksellä että tätä ei edes voi tajuta. Kun mukaan yhdistetään vielä toimituksen huikaiseva aktiivisuus ja kiinnostavat aiheet genrerajoja rikkoen, ei juuri muuta voi odottaakaan kuin täydellistä tuotetta.

Juuri nyt bongasin Big Beat TOP 40 -soittolistan joka soi parhaillaan tätä kirjoittaessani. Kiitos nykytulevaisuus ja internet, kiitos Nuorgam!

Eilen käytiin shoppailemassa Koskikeskuksessa kaverille, tulevalle isälle hieman uutta vaatekaappiin ja istuttiin yksillä Miamissa. Eilinen Ravintolapäivä ei sen sijaan mennyt aivan niin putkeen kuin olin odottanut.

Olin jo valinnut etukäteen kohteikseni Tapakselan ja Café Ysäridiscon. Ensiksi mainittua oli todella hankala löytää, sillä kadulle ei oltu vaivauduttu laittamaan minkäänlaisia opasteita. Osoitteen muistin kyllä ulkoa, mutta ilman ovella seisseitä muita hölmistyneitä asiakasehdokkaita emme olisi päässeet edes puheyhteyteen paikan pitäjien kanssa. Onneksi kanssaihmisillämme oli mukana kännykkä jolla pääsi nettiin, ja löysimme paikan Facebook-eventin järjestäjien nimet joiden perusteella oikea ovisummeri löytyi. Heidän mukaansa kapasiteetti ei kuitenkaan riittänyt ottaa meitä sisään siinä vaiheessa ja matka kohti ydinkeskustaa alkoi lievän pettymyksen vallassa. Tapakselan ruokatarjonta kun olisi miellyttänyt itseä kaikkein eniten Ravintolapäivän tapahtumista.

Café Ysäridisco sen sijaan lunasti kyllä nälkäisen pop-up ravintolametsästäjän odotukset tarjonnallaan, mutta sijainti ulkona arviolta parin asteen pakkasessa ei kuitenkaan ollut mitä mieluisinta ajanvietettä ja käynti siellä jäi lyhyeksi. Näin olen kuva-antiakaan tapahtumasta ei tällä kertaa kertynyt. Kaikki ruuat Ysäridiscossa olivat vegaanisia ja omalle lautaselleni tiensä löysi Beverly Hillsin burgeri, Jurassic Parkin juustokakku sekä Matrixin mokkapala. Kaverini otti Speden spelien spitsapalan ja palan juustokakkua.

Tämän päivän ruoka taas tarjosi moninkertaisesti syötävää, ihan konkreettisestikin, sillä Rongankadulla sijaitsevan vietnamilaisen ravintola Tay-Do:n takeaway annoksista kun riittää hyvin kahdeksikin päiväksi. Ruuat ovat aivan loistavia eikä hintakaan 5,50 euroa tälläisestä määrästä ruokaa, hirvitä. Itse valitsin naudanlihaa, sitruunaruohoa ja curryä.Olen käynyt hakemassa tuolta ruokaa useamman kerran, ja kaikki annokset ovat olleet erittäin maistuvia. Sitä en osaa arvioida miten aitoa vietnamilaista tuo sitten on, monet annokset kun muistuttavat aivan sitä perus "kiinalaista" jota kaikki muutkin ravintolat myyvät. Tällä hinnalla ja maulla ei ole kuitenkaan mitään syytä kritisoida aitoutta, mahansa saa täyteen todellakin kohtuuhintaan. Sikäli kannattaa jättää Eat.fi:n kriittiset arvostelut omaan arvoonsa.

Aiemmin päivällä kävin istumassa aamukahvilla Kahvila Runossa Ojakadulla, yksi lempikahviloitani Tampereella. Koko Juhannuskylän seutu on itselleni rakasta, sillä isovanhempani asuivat siinä nurkilla kun olin aivan pieni ja siellä on tullut vietettyä paljon aikaa. Parempaa Latte Mochaa ei Tampereelta saa, vaikka Siilinkari lähelle pääseekin jättikokoisine laseineen ja Europa tunnelmansa vuoksi.

Tässä hyvää musiikkia kuunnellen ja maha täynnä voin vielä todeta että viikonloppu kaiken kaikkiaan hipoo täydellisyyttä. Saatiin päähämme varata myös matka Liettuaan Kaunasiin tammikuulle. Olen kesästä asti haaveillut pääseväni viikonloppureissulle jonnekin päin, vähän perinteisiä Tukholmaa ja Tallinnaa kauemmas ja nyt se siis siintää edessä. Juuri nyt fiilis on todella loistava, työviikon voi ottaa ilolla taas vastaan.

Tämän päivän asuksi oli valikoitunut hieman sekalaisempi yhdistelmä ilman sen suurempaa harkintaa.Pipo: Vandals, Carlings
Huivi: H&M
Takki: Nahka-Albert
Paita: Dressman
Housut: H&M
Kengät: Tretorn
Kassi: Melodica

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.