torstai 17. marraskuuta 2011

Hyviä hetkiä

Joskus elämässä tapahtuu outoja kohtaamisia, sellaisia jotka muuttavat jotain merkittävää elämässä niin että tuntuu kuin asiat olisivat aina olleet niin.

Tälläinen tilanne sattui itselle edellisessä työpaikassani, jossa tutustuin kahteen niin ihanan lämminsydämiseen ja mahtavaan ihmiseen että tunsin kokeneeni jotain elämää suurempaa. Sittemmin tiedän saaneeni heistä elämänmittaiset luottoystävät jotka säilyvät sydämessäni aina, vaikka kovin usein ei nykyään enää nähdäkään. Meistä kolmesta kaikkien tiet ovat vieneet eri suuntiin ja eri työpaikkoihin, mutta aina toisinaan tavataan ja meillä on joka kerta mukavaa. Tänään oli sellainen päivä.

Kun me kaverukset asutaan eri puolilla Tamperetta, toiset kauempana lähikunnissa ja muutenkin arkielämä on kaikilla hyvin erilaista, vaatii suunnitelmallisuutta saada aikataulut sopimaan yksiin. Tätäkin päivää suunniteltiin kolmatta kuukautta. Kävimme parantamassa maailmaa ja syömässä hyvin Ravintola New Yorkissa. Itse ruoka ei ollut pääasia tänään, vaan kuulumisten vaihtaminen ja varsinainen toistemme näkeminen.

Itse päädyinkin varsin mitättömään After Work-tarjouksessa olleeseen kanaburgeriin. Aiemmin olen syönyt tavallisen burgerin, ja sille on syynsä miksi hinta on vain 6,90 euroa. Ruoka ei ole missään nimessä pahaa, mutta täysin yllätyksetöntä, jopa saman paikan normaaleihin burgerannoksiin verrattuna. Hinta kuitenkin tasoittaa pettymystä hyvin, ja jälkiruuaksi pistelin kolmen pallon jäätelöannoksen, vanhanajan vaniljaa, suklaata ja kirsikkasuklaarouhejäätelöä suklaakastikkeella. Varsin kelvollinen ateria siis kuitenkin :)

Paluumatkalla bussipysäkille, yksi seuralainen jo rautatieasemalle saatettuamme pistäydyttiin vielä hypistelemässä vaatteita H&M:llä mutta mitään ei tällä kertaa mukaan tarttunut.

Ai niin, päivän musiikeista vastasi taas French Films. Oli mukava fiilistellä vielä viime lauantain keikkaa. Nyt soi Kemopetrolin comeback levy 'A Song & A Reason'. Olisivat olleet tänään Yo-talolla keikalla Manboyn kanssa, vähän jäi harmittamaan, mutta viikolla en yleensä keikoilla käy koska tarvitsen unta, unta ja unta :)Pipo: H&M
Neule: STC DNM, Stockmann
Paita: Cropp, CroppTown
Housut: H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.