torstai 24. marraskuuta 2011

Hau, vuh ja Bar K!

Ei, tämä ei ole koira-aiheinen postaus. Pahoittelen, mutta samaan aikaan jaan epävirallista tietoa ilman luotettavaa tietolähdettä ;) Baarin nimeksi nimittäin tullee Bar K, joko lyhennyksenä Kustaasta tai Kauppakadusta. Nimi varmasti vakiintuu kansan suussa yksinkertaisesti Kooksi.

Tarkoitus oli nähdä tänään kaveria Europassa lyhykäisesti, jonne kyllä lopulta päädyinkin, mutta sitä ennen tuli poikettua katsastamassa juuri tänään ensimmäistä kertaa uudelleen ovensa avannut baari entisen Kustaa III:n tiloissa Kauppakadulla. Kustaa, kuten muutkin S-ketjun ravintolat, sulkivat korttelissa ovensa vuoden vaihteessa kun talo meni remonttiin ja sen jälkeen alueella on ollut selkeä tyhjiö hyvälle kortteliravintolalle. Entisen Hovipojan tilalle tulleeseen Bar Simoniin tutustuin jo viime lauantaina Ravintolapäivän yhteydessä.

Uusista ravintoloista oli tänään kirjoituskin Aamulehdessä. Joka tapauksessa joskus takavuosina Kustaassa tuli vietettyä useampiakin kertoja ja uusi paikka on pessyt kasvonsa pelkästään edukseen. Simonia ja tätä uutta baaria pyörittää tosin nyt yksityinen yrittäjä eikä ketju, mutta sisustukseltaan paikoista on saatu oikein miellyttävän oloisia. Suosittelen tutustumaan, ja itsekin varmasti viihdyn jatkossa entistä enemmän tässä uudessa paikassa, vielä kun saisivat WLANin toimimaan ;)



Pipo: H&M
Neule: STC DNM, Stockmann
Paita: Marc Eckö
Housut: Dr. Denim, Carlings
Kengät: Converse, Sportland

Eilen ja tänään on iPodissa soinut pääasiassa neljän vuoden takainen koko lailla loistava Happy Mondays levy Uncle Dysfunktional jota ei Spotifystä löydy. Happy Mondays on bändi, josta olen jo esiteini-ikäisestä digannut. Erityisesti vanhat hitit kuten Step On, Hallelujah ja Loose Fit ovat aina toimineet itselle. Tässä kuitenkin Uncle Dysfunktionalilta pari suosikkiani:



2 kommenttia:

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.