maanantai 21. marraskuuta 2011

The Thing

Piti olla ihan kotosalla tämä päivä, mutta kaveri laittoi iltapäivällä viestiä ja pyysi mukaan elokuviin. Kyseessä oli uusintafilmatisointi vuoden 1982 klassikkoelokuvasta The Thing "se" jostakin. Näistä uudelleenlämmittelyistä yleensä jo etukäteen tietää mitä odottaa, eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta. Lisäksi tälläiset "örkkielokuvat" eivät koskaan oikein itselle toimi muutenkaan.

Positiivisena puolena sanottakoon että elokuva oli muuten ihan katsottava, ehkä sellaista keskivertoa X-Files tasoa (joka muuten on suosikkisarjojani kautta aikojen) mutta tosiaan tuo avaruusolio oli taas niin mauttoman näköinen että se vei kyllä jännityksen tiehensä, miksi enää ei tehdä yhtä hyviä elokuvia kuin Alien - kahdeksas matkustaja?

Kuulostan taas äärimmäisen kriittiseltä, jota tietysti monesti olenkin, mutta ei tämä silti ole niin huono elokuva kuin monet genrensä nykypäivän vastineet. Joten ihan suositeltavaa katsottavaa tuo kuitenkin oli.

Päivän parasta antia oli kuitenkin ennen elokuvaa nautitut Hookin siivet. Parempia siipiä ei saa mistään ja olenkin ollut kanta-asiakkaana yli 10 vuotta. Yleensä tilaan siivet mediumvahvuudella mutta tänään valinta osui hottiin ja oli mukavaa vaihtelua. Muistakaa käydä Hookissa! ;)

Oh! Ilmaisia siipiä, koska mennään? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.