tiistai 29. marraskuuta 2011

Choose day, it's Tuesday

Tälläinen pikainen musiikkiaiheinen postaus. Kiireitä on piisannut tälläkin viikolla, ja eilen piipahdin jälleen Bar K:ssa ohimennen.

Ipodissa on soinut alkuviikon ajan I Was A Teenage Satan Worshipperin Whatevernights. Harmi että näitä biisejä ei ole Spotifyssä eikä oikein YouTubestakaan löydy. Tämä lisäksi listalla on ollut Billy Idolin 'The Very Best of Billy Idol: Idolize Yourself'.

IWATSW:in suhteen olen myöhännäisherännäinen, ja olenkin vasta kolmisen vuotta bändistä diggaillut vaikka toki nähnyt useamman kerran livenä, loistava bändi ja erityisesti tämä levy on mieluisin, löytyyhän siltä mm. yksi heidän parhaista biiseistään "This Boy Can't".

"Pretty girls take off pretty clothes, for the rude boys..."

Niinpä :)

Billy taas on yksi näitä artisteja jotka ovat kulkeneet käsi kädessä kanssani jo lapsuudesta saakka. Vaikka tämän levyn biisit ovatkin alkuperäisiä remasteroituja versioita, ehdottomasti paras kaikista levyistä on kuitenkin kymmenen vuoden takainen VH1 livetaltiointi. Vaikka yleensä pidänkin konepopista ja etenkin 80-luvun saundeista, tällä kertaa akustiset versiot toimivat järjenvastaisen hienosti! Tässä hieman esimakua niistä.

Lisäksi 2000-luvun tuotantoa tuolta 'Idolize Yourself' levyltä. Toimii niinkuin häkä päässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.