tiistai 15. marraskuuta 2011

Siivouspäivä

Kotona kun ei ole tullut viime viikkoina paljoa vietettyä aikaa, se on kostautunut sillä että ei ole juurikaan myöskään tullut siivoiltua. Tänään olen ollut kuitenkin todella ahkera, ja se on hyväkin sillä loppuviikko menee taas melkein kokonaan lennossa.

Olen ottanut töitten jälkeen päikkärit, pessyt monta koneellista pyykkiä, antanut tiskikoneen hoitaa astiat, imuroinut, pyyhkinyt pölyt, mopannut, vaihtanut petivaatteet, pessyt vessan, ja nämä pelkästään siivoukseen liittyen. Kaikki tämä neljään tuntiin. Vielä pitäisi tehdä ruokaa ja viedä vino pino lukemattomia Aamulehtiä roskiin. Tänään olen siis kotivarustuksessa eikä päivän asu-kuvaa ole tulossa :)

Parin päivän sisään olen perehtynyt kiinnostaviin tuleviin tapahtumiin täällä Tampereella. Ravintolapäivä kolkuttelee jo nurkilla, lauantaina pääsee tutustumaan millaista tarjontaa pienkeittiöt ovat keksineet. Vähän esimakua löytyy täältä. Muutaman viikon kuluttua meitä hemmotellaan myöskin taas Designtorilla. Tarjontaa on siis taaskin runsaasti, ja kaikenlaista mielenkiintoista bongattavaa yllin kyllin. Tuskin maltan odottaa.

Päivän, ja myöskin tulevien päivien työmatkamusiikiksi valikoitui loistava M83:n uusin levy 'Hurry Up We're Dreaming', upean eteeristä indiepoppia Ranskasta.

Tsekatkaa erityisesti biisit 'Reunion' ja 'Wait, aivan loistavia biisejä ja todella tarttuvat melodiat, ehdottomia suosikkejani levyltä. Niitä ei ikävä kyllä löydy YouTubesta laadukkaana versiona joten tässä Spotifyttomillekin jotain...Ja kuten huomasitte, vaihdoin blogin fontteja. Mikäli tämä uusi ulkoasu ei miellytä, kommenttia saa pistää. Koko blogi kun hakee vielä lopullista muotoaan :) Ai niin, tuo hattu tuli kahdella punnalla sieltä Topmanilta :)

1 kommentti:

  1. Mä kun olin jokatapauksessa sanomassa, että tykkään tosta uudesta fontista ! :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.