perjantai 11. marraskuuta 2011

11.11.11

Niin, nyt on se päivä. Onpa hienoa, jotkut meni naimisiin Prisman parkkihallissa ja muistaakseni joku ennusti tälle päivälle maailmanloppua. Itselleni tuli hetkellinen maailmanloppu sikäli arkisemmissa merkeissä, sillä saan uudet Topmanilta tilaamani vaatteet vasta maanantaina postista, koska olin töissä tänään kun Kusti oli käynyt kolkuttelemassa ovella. Postinjakelun kannalta viikonloput ovat perseestä. Koska näin ollen en saa uusia vaatteita ajettua sisään huomenna Hang the DJ!:ssä, joudun tyytymään vanhoihin.

Mun päivän kyllä pelastaa hyvä ruoka ja juoma, sekä leffailta kaverin kanssa. Lähdenkin tästä aivan näillä näppäimillä kohti Jack The Roosteria, joka on aivan kelpo ravintola. Terassina se on Tampereen ykkönen kesäaikaan ehdottomasti, enkä juurikaan muilla terasseilla viime kesänäkään viihtynyt, mutta onpa siellä ruokakin mainitsemisen arvoista! Ei mitään gourméta mutta rehellistä ruokaa rokilla tatsilla!

iPodissa on työmatkalla soinut eilen ja tänään Cut Copyn vanhempi, loistava levy 'In Ghost Colours'. Uudempi 'Zonoscope' on ehdottomasti hyvä levy, mutta ei aivan ole päässyt samalle henkilökohtaiselle tasolle. Päivän asuna on muuten toiminut tälläinen kokonaisuus:Paita: Scotch & Soda, Stockmann
T-paita: Esprit
Farkut: Pull & Bear
Kengät: Jack & Jones

Viikset eivät vieläkään hitaan kasvun vuoksi näytä kummoisilta, mutta huomenna on luvassa kuvia Movember-sivulleni. Käykääpäs katsomassa ja toivon mukaan lahjoittamassa myös hyvään tarkoitukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.