maanantai 30. joulukuuta 2013

Kreetan härkästä burgeria

Viikonloppu meni melkein pelkästään kotona rötvätessä. Leffoja tuli kyllä katottua monta, ja aloitettua myös vihdoin ja viimein seuraamaan paljon kehuttua Dexteriä. En tosiaan ollu sitä koskaan katsellut, mutta nyt kun Netflix aukesi, aukesi myös mahdollisuus sen katsomiseen kätevästi. Tällä kokemuksella on paha vielä sanoa, tuleeko siitä suosikkisarjaa vai ei, mutta ainakin jaksan muutaman jakson jälkeen edelleen sitä katsoa.

Kävin mä silti kaupungillakin ja kaupoissa molempina päivinä, ja jälleen Ruby & Fellasin Burger Sundayssä, josta kerroin jo aiemmin! Tällä kertaa tulikin syötyä aivan mielettömän hyvä hampurilainen.

Greek Burgeriin tulee naudanlihapihvin lisäksi halloumijuustoa, tätähän on tultu kokeiltua jo kotitekoisissakin purilaisissa menestyksekkäästi, sekä mainion makuista punasipulihilloketta ja aivan taivaallisen hyvää tsatsikia. Lisäksi omaan makuun tässä on salaattia ja tuoretta tomaattiakin välissä, joka raikastaa ja keventää muuten tuhtia ruokaa. Edellisessä Pork Burgerissa jäin erityisesti kaipaamaan jotakin raikasta.

Eli nyt oli hyvä. Kreikkalaistyyppisen burgerin saa Zarillossakin, mutta se jäi nyt kakkoseksi. Rubyn Greek Burger tarjoillaan rukiisen Eväsleivän välissä, joka on kyllä ihan jees. Täyskymppi mausta, mutta kymppimiinus kokonaisuudesta, vehnäpullalla olis tullu täydet pisteet. Leivän kuulemma voi kylläkin vaihtaa euron lisäsijoituksella. Melkein tekisi mieli vetäistä kreikkalainen vielä toisenkin kerran, vaalealla sämpylällä, sen verran hyvää settiä oli. Toisaalta listalla on vielä monta burgeria kokeilematta ja vain tammikuu aikaa.

Rubyn sisäkuvat on muuten otettu lainassa olevalla Canonin EF-S 10-22mm F 3.5-4.5 USM laajakulmalla. Kuviin tulee tilan tuntua tuollaisessakin tilassa melko kivasti. Aika vähän on pystynyt tätä objektiivia hyödyntämään, kun ulkona on ollut vain harmaata ja mustaa. Enköhän silti ehdi vielä pari hyvääkin kuvaa sillä nappaamaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.