lauantai 21. joulukuuta 2013

Burgerisunnuntai

Kyllä, sunnuntaista on puhe, vaikka ei ole sunnuntai. Ehdittepä reagoimaan ennen huomista :)

Ruby & Fellas, jota useasti aiemminkin olen täällä hehkuttanut, iski mukaan Tampereen tarjousburgerikilpaan. Zarillossahan on burgeritiistai, Jack The Roosterissa keskiviikkoburgerit, ja nyt Rubyssä burgerisunnuntai. Ainakin koko joulu- ja tammikuun ajan sunnuntaisin tarjolla on erikoislistalta kaikki burgerit kympillä! Lisäksi vaihtuva olut hanasta joka sunnuntai vain vitosen, melkoista.

Kävin siis itse syömässä siellä heti ensimmäisenä burgerisunnuntaina vajaa viikko sitten ja kuulin lisäksi paikan päällä, että helmikuussa lista tulee vielä hiukan muuttumaan. Ilmeisesti päiväkohtaisia tarjouksia tullaan lisäämään, mikä on omiaan varmasti kuljettamaan omatkin jalkani jälleen tuonne useammin. Sen jälkeen kun fish 'n chipsit poistuivat listalta, olen lähinnä käynyt siellä syömässä vain burgeriviikkoina. Kilpailu on mielestäni aina hyvästä, ja Ruby on kuitenkin ihan sieltä Tampereen gastropubien viihtyisimmästä päästä.

Heti kärkeen testasin Pork Burgerin, johon tuli siis hampurilaispihvin sijasta ylikypsää possua. Varsin toimiva kombo, joka jätti kuitenkin nälän vielä muita annoksia kohtaan. Ei siinä siis mitään vikaa ole, mutta itse olen vain niin totaalisen kova hampurilaisfani, että kovin paljon perinteisestä poikkeava yhdistelmä ei saa multa koskaan täysiä pisteitä, samahan kävi myös Stefan'sin hampurilaisen kanssa. Olen myöskin aivan varma, että käyn ainakin kerran pari vielä tässä joulu-tammikuun aikana testaamassa listan muita purilaisia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.