sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Darrassa Designtorilla

Eilen tuli ex-tempore ajatus lähteä päiväkaljalle kaupunkiin. Suunnitelma kuitenkin muuttui kaverin ehdotettua syömistä Zarillossa. Ajatus olikin hyvä, koska en päässyt taannoin burgeritiistaina sinne ja ruoka siellä on kuitenkin hyvää ja kohtuuhintaista. Tilanne huomioon ottaen siihen oli hyvä yhdistää kaljoittelu. Homma oli hyvällä mallilla lähteä lapasesta, ja sen tekikin lopulta siinä vaiheessa kun aperitiiviksi valikoitui tequila :) Ruuaksi valitsin lihaburriton joka olikin todella maukas.

Zarillosta matka jatkui O'Connelsiin Guinnesille, ja sen laskemista odotellessa kitusiin valahti alas vielä kahvishottikin. Guinness oli itse asiassa alkuperäinen syy lähteä kaupunkiin, koska nainen jota tapailen on tällä hetkellä Dublinissa ja täytyihän minunkin virittäytyä etänä irlantilaiseen tunnelmaan :) Voitin muuten siellä pelatun Afrikan tähti-erän! Tässä vaiheessa matkaan liittyi vielä kaverini kaveri.

Tästä hetkestä kuitenkin alkoi alamäki, ja baareiksi valikoitui pikku hiljaa mitä erikoisemmat viritelmät. Alebarin kasipallon ja kaljan jälkeen iltaan kuului vielä pistäytymiset Kyttis Pubissa, vietnamilaisessa Hoa Xuan-ravintolassa jossa on iltaisin karaokea ja pääasiassa vietnamilainen asiakaskunta sekä DD-Pubissa.

Eilisen rymybaarikierroksen jäljiltä olo ei siis ollut mitä mairein tänä aamuna, eikä se tuntunut parantuvan edes kunnon tuhdin pekoni-muna-aamiaisen avulla. Lähdettävä kuitenkin oli.

Pakkahuone oli jälleen täpösen täynnä kävijöitä joka on tietenkin vallan hieno asia, toivottavasti kauppa kävi kuumana. Itse asiassa tungosta oli jopa niin paljon että en tuntenut oloani hirveän mukavaksi ja osaan pöydistä oli todella vaikea edes päästä katselemaan. Itse aiheutettu olo tuskin sitä viihtyvyyttä paransi, kaveri kysyikin heti kun nähtiin että "säkö täällä haiset vanhalta viinalta" ;)

Paljon olisi ollut muutakin ostettavaa mutta tällä kertaa mukaan tarttui oikeastaan aika perustuotteita, pari KaksiTvån t-paitaa, ihastuttavan raikas Moi Moi Barcelonan kangaskassi sekä Polkka Jamin ja Joutomaan hauskoja kortteja. Jos minulla olisi lapsi, haluaisin ehdottomasti pukea hänet Polkka Jamin vaatteisiin.

Tässä Designtorin satoa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.