torstai 22. joulukuuta 2011

Pipoa kuin pipoa

Nyt kun talvi on tullut, kaivoin loputkin piponi esille ja ajattelin Samppa Veikon blogista innoittuneena tehdä talvipäähineaiheisen postauksen. Tänään tuli postissa viimeisin hankintani, se on alla olevassa kuvassa toinen vasemmalta ylärivissä.

En sinänsä tykkää käyttää pipoja, mutta olosuhteiden pakosta ja koska en halua palella talvellakaan, sellaisia joudun käyttämään. Yleensä jumitun vain käyttämään talven aikana muutamaa tiettyä kupolini suojaavaa vaatekappaletta, mutta onneksi vaihtoehtoja on jos vaikka kyllästyy. Joukossa on sekä ostettuja että itse tehtyjä (ei minun tekemiäni sentään :D ) vaihtoehtoja. Pidän kyllä eniten villapipoista koska ne lämmittävät parhaiten. Karvalakkia pidän yleensä ainoastaan kun elohopea valahtaa lähemmäs -30 astetta.

Olen kyllä usein kuolannut Coston lakkeja Designtoreilla käydessäni, mutta nuukuuksissani en ole sellaista vielä kaappiini hankkinut. Siihen saakka kunnes sellainen löytää tiensä hattuhyllylleni, joutuu tyytyyn näihin.

2 kommenttia:

 1. Sinulla on huippusymppis blogi. Piti lukea kaikki kirjoitukset, kun tänne tänään eksyin. Entisenä tamperelaisena olen tykkäillyt kovasti samoista paikoista, joissa viihdyt. Ui, ku on kivaa lukea näitä juttuja, tulee ikävä vanhoja maisemia. Musiikista myös iso +.

  Tunnelmallista ja rakkaudentäyteistä joulua! :)

  Toivottaa
  25-vuotias esteetikko Keski-Suomesta

  VastaaPoista
 2. Kiitos palautteesta ja leppoisaa joulua myös sinne!

  Tampere on lähellä sydäntäni koska täällä olen kasvanut ja käytännössä koko elämäni elänyt.

  Pysy "linjoilla", olen ajatellut kirjoitella vielä jatkossakin :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.