lauantai 17. joulukuuta 2011

Pikkujoulukauden päätös

Jouluun on enää viikko, hämmentävää. Tosin lahjat on jo ostettu ja kinkku varattu että eipä tässä enempää huolta ole.

Kauden viimeiset pikkujoulut tuli eilen vietettyä Jack The Roosterissa ja tarjoilu pelasi paljon paremmin kuin Amarillon ja Kustaa III:n bileissä viime viikolla. Jokaiselle osallistujalle jaettiin neljän drinkkilipun liuska, joilla sai boolin, kaksi hanatuotetta ja Jägermeisterin.

Myös ruokapuoli oli järjestetty hyvin ja sitä oli tarpeeksi. Noutopöydästä sai sekä vihersalaattia että kinkku-makaronisalaattia ja pääruuaksi oli lasagnea. Kieltämättä aika hiilihydraattipitoinen pikkujoulu, mutta maittava sellainen :) Musiikkipuolen hoiti Vince n' Roses. Pikkujoulujen jälkeen baariin jääneille oli tarjolla vielä Guns n' Roses covereita poikien soittamana.Tänään käytiin keskustassa mm. Joulutorilla ja ikkunashoppailemassa. Torilla maistui Pyynikin näkötornin munkit ja kahvi, vähän myöhemmin nautittiin glögit Café Europassa. Kotimatkalla tuli haettua jälleen noutoruokaa vietnamilaisesta Tay-Dosta Rongankadulta. Kätevää kun 5,50 eurolla saa kahden päivän ruuat, huomennakin syön vielä naudanlihaa ja sipulia riisin kanssa :)

Seuraavaksi istutaan alas Ben & Jerry'sin New York Super Fudge Chunkin kanssa katsomaan Larssonin Millenium-trilogian viimeinen osa 'Pilvilinna joka romahti' ja sitten on hyvä odotella keskiviikkona ensi-iltaan tulevaa Fincherin versiota ykkösosasta, liput on jo varattuna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.