perjantai 16. joulukuuta 2011

Go ahead with your dreamin'Vähän eilisen ja tämän päivän iPod tunnelmia teillekin. Erasure on yksi lapsuuteni bändejä, siis niitä jotka ovat pysyneet vähintään taustalla mieluisina 80-luvulta saakka, vaikka muita bändejä ja tyylejä on tullut.

Muita tälläisiä minulle merkityksellisiä bändejä ovat mm. Depeche Mode, Pet Shop Boys, U2 ja Simple Minds, muutamia mainitakseni. Neljännellä luokalla vein jo Erasuren 'Stop' kappaleen koulun levyraatiin ja jäin viimeiseksi, silloinkin taisin kulkea vähän jo vastavirtaan, vaikka Erasuresta puhuettaessa ei mistään varsinaisesta marginaalibändistä voidakaan puhua.Onneksi on perjantai ja viikonloppuna saa ottaa rennosti, Batman hyrräsi sängyssä koko yön vieressä, päällä ja ympärillä, eikä uni oikein ollut sikeää. Illalla on vielä Jack The Roosterin pikkujoulut, tarjolla siis on varmasti hyvää ruokaa ja juotavaa.

Huomenna lauantaina on myös Design On Tampereen Late Night Shopping. Kävellessäni tänä aamuna töihin SuperMukavan näyteikkunan ohi, oli ikkunalla todella nättejä mekkoja. Siinäpä oiva viime hetken lahjavinkki vaimojaan tai tyttöystäviään ajatteleville miehille tai muotitietoisille naisille jotka ovat olleet niin tuhmia että eivät saa lahjoja ;)

HOT TIP! kesken shoppailun on mukava pistäytyä vaikkapa Café Europaan glögille, kaikista glögeistä puolitoista euroa hinnasta pois huomisen! Kokeile ihmeessä piparkakun tai vadelman makuisia glögejä - NAM!

2 kommenttia:

  1. batman on veikeen näkönen tyyppi! :) veetilt ja vilmalt terkkui!

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä melkonen vauhtihirmu, ja hirvee tappelupukari. Vaikka on nuorin, yrittää antaa muille turpaan :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.