keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Keskiviikko

Päivän vapaa-ajan ohjelmaan olin suunnitellut ulkona syömistä, shoppailua ja peli-iltaa Café Europassa kaverin kanssa. Aloiteltiin Wrong Noodle Barissa töitten jälkeen, kaverillani oli vapaapäivä. Sain samalla luovutettua joululahjanikin jo hyvissä ajoin.Wrongissa ei liiemmin kannata liha- ja kanavaihtoehtoihin koskea sillä kasvisvaihtoehdot vain ovat niin mielettömän hyviä. Syötiin vegekanaa makeilla chilinuudeleilla. Piti tilata samanlaiset annokset kun käytössä oli jälleen (yllätys yllätys :) ) Citydeal-lahjakortti. Wrongin vegekana on oikeastaan parempaa kuin oikea broileri, puhumattakaan saman paikan annosten kumikuutioista jotka ovat melko jäätävän makuisia.Olin lukenut Natan blogista että H&M:llä oli jo alkanut alennusmyynnit joten halusin käydä pistäytymässä siellä. Mitään niin must-have juttua ei kyllä vielä tullut vastaan että olisi mitään tarttunut matkaan, eikä myöskään kaverilleni. Parempi odottaa että alennusmyynnit kunnolla alkavat, sitä paitsi alkuvuodesta pitäisi olla myös Liettuassa vielä alennusmyynnit käynnissä kun sinne mennään. Tuskin maltan odottaa että pääsen Pull & Beariin, Bershkaan ja moneen muuhun lempikauppaani. Henkkamaukassa olisi kyllä ollut nyt kympillä sama neulepaita josta itse maksoin vasta muutama viikko sitten 30 euroa, se pikkasen pisti harmittamaan. Henkkamaukalta lähdettiin Europaan.Tässä vaiheessa kuviot menivät mielenkiintoisiksi. Paikka oli tyypillisesti keskiviikkona aika täynnä, ja melkein ainoita vapaita paikkoja oli yksi sohvaryhmä perällä. Siihen ei ehditty edes istua kun känniääliöiden porukka alkoi riehua ja uhkailla meitä (paikka oli ilmeisesti heidän). Nuo kolme sekopäätä olivat todella agressiivisia ja vaikuttivat kyllä olevan muidenkin aineiden vaikutuksen alaisena. Yllättävän paikan olivat valinneet, sillä vaikuttivat täysin ulkopuolisilta tuonne ylipäätään.

Oli paras vetäytyä istumaan muualle ja jättää heidät haastamaan riitaa. Koko sen aikaa mitä istuttiin vähän kauempana, kuului räyhäämistä ja asiakkaiden haukkumista. Loppujen lopuksi heille tuli riitaa jo keskenäänkin ja kaksi miehistä lähtivät baarista. Jäljelle jäänyt päätti alkaa pistämään paikkoja paskaksi. Esineet lentelivät baaritiskin yli ja asiakkaille iski lievä paniikki. Tarjoilijat väistelivät lentäviä esineitä samalla kun koko baarin viinavarasto hajosi pullo kerrallaan takana. Aikansa riehuttuaan tämä vatipää lähti baarista uhkaillen edelleen muita asiakkaita ja heitti kiven ikkunasta sisään. Poliisit tulivat aika nopeasti paikalle, mutta vaikutti siltä että syyllistä ei saatu kiinni.Tässä välissä kahvila oli jo ehtinyt tyhjetä melkoisesti, mutta muutamat sitkeät meidän lisäksemme jäivät vielä istumaan iltaa. Mekin löysimme tilaa ja menimme lopulta niille sohville jonne alun perin olimme menossakin, ja jossa nämä raivopäät olivat istuneet. Heiltä jäi mielenkiintoinen kuitti pöytään, jonka kaverini veikin kotiinsa ja skannasi :) Tuossa tuskin oli heidän juomistaan kuin jäävuoren huippu, mutta siitä saa ainakin vähän esimakua millä pää saadaan siihen kuntoon. Tilanteen rauhoituttua ruvettiin pelaamaan Yatzyä.

Yatzy on kyllä ylivoimaista ajanvietettä. Tulihan sitä katseltua YouTube-videoita ja surffailtua Facebookissa. Kaiken kaikkiaan oikein loistava keskiviikko ja tulihan koettua hieman odotettua enemmän äksöniäkin. Sääli vain että työntekijät joutuivat siivoamaan sotkuja vielä pitkin iltaa, ja vaikka vakuutus vahingot korvaakin, on ikävää että tälläistä perus "räkälämenoa" on baarissa jossa on normaalisti aina rauhallista, hyvä meininki kaikin puolin ja yleensä fiksuja asiakkaita. Tästä opimme vain että jos et osaa juoda ihmisiksi, älä juo lainkaan. Eikä kyllä kannata vetää päätä sekaisin muillakaan aineilla.

Tänään on iPodissa soinut Blacklistin mahtava albumi 'Midnight Of The Century'. Tässä taas maistiaisia Spotifyttömille.

Ai niin, tämän videolinkin näytti kaverini Europassa. Todella hauska idea ja hieno toteutus mainostaa uuden Lontoolaisen kauppakeskuksen avajaisia!

4 kommenttia:

 1. Hmm. Jäin miettimään kun sä sanoit sitä, että niiden baristojen olis pitäny jo kauan ennen tilanteen kärjistymistä käskeä herrasmiehet ulos Europasta. Sitä kun vertaa siihen, kun Wrongiin mun päälle melkein horjahti tämä "vaaraton pulsu", jonka tarjoilija heti paikalla käskikin lähtemään. Tästä herrasta oikein huokui pulsumaisuus, selvä humalatila, risuparta, tyypilliset rönttävaatteet ja kilikassi kädessä. Joten eipä siis ihme, että Wrongin tapauksessa myyjä osasi reagoida.

  Europassa puolestaan tuo ihastuttava kolmikko oli junttimaisesta ulkomuodostaan silti vähän siistimpiä, eikä, mistä tulikin puhuttua, niin humaltuneen oloisia. (Tuskinpa niille olisikaan mitään alkoholipitoista tarjottu, jos olisivat olleet.) Ja selvästi ton 90€:n laskun perusteella oli myös paksu lompakko, mikä tietenkin aina vaikuttaa.

  Öh... eipä mulla kai mitään sen ihmeempää pointtia ollu. Kunhan vaan mietin sitä miten hassusti sattukin saman päivän aikana kahdessa eri paikassa todistamaan kahta erilaista mutta samantyyppistä tapahtumaa. That is all.

  VastaaPoista
 2. Mähän olin jo ehtinyt unohtaa koko asian, kun se pulsu oli tosiaan sen verran vaarattoman oloinen. Mutta totta, kylläpä oli tuuria O_o

  VastaaPoista
 3. http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194710422083/artikkeli/mies+riehui+ravintolassa+hajotti+pulloja+ja+heitti+katukiven+ikkunan+lapi.html

  Jes, pääsin kun pääsinkin todistamaan uutista. :o Sai poliisi näköjään äijän kiinni, hyvä niin.

  VastaaPoista
 4. "Jees" "Oikeesti" ja "Hanuri" :)

  VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.