torstai 29. joulukuuta 2011

Siivekäs meininki

Ja niinkuin minä vannoin että en enää syö Sticky Wingersissä siipiä ensimmäisen huonon kokemukseni perusteella... :)



Meidän oli ihan vain tarkoitus mennä muutamalle oluselle alakerran Dugout baariin, mutta yhden tuopin jälkeen kaverini halusi päästä maistamaan kuitenkin siipiä. Kummankin mielestä Hook on ollut tähän saakka aivan ylivertainen ravintola Tampereella. Lupauduin jakamaan osan siipiannoksesta, koska pakkohan se on sanoa että kyllä siivet ja kylmä olut yhteen sopivat!



Ja oli hyvä että suostuin, sillä nämä perinteiset siivet olivat merkittävästi parempi suoritus kuin edellisenä päivänä maistamani suuret jenkkisiivet. Hook sai tästä paikasta kyllä pahan kilpailijan, sillä edulla että toisiksi miedoimman kastikkeen (medium) tulisuus oli niin tuima että kummatkin joutuivat hiukan keräilemään välillä itseään. Tämä on tietenkin makuasia, mutta itse en halua kärsiä syömisestä ja todella tuliset ruuat eivät ole omaan makuuni. Ei tuo kastike kovin tulista ollut, mutta ottaen huomioon että siitä löytyy 13 tulisempaa vaihtoehtoa, voisi tuota asteikkoa ehkä harkita uudelleen :)



Itse baaripuoli oli jopa viihtyisämpi kuin yläkerran ravintola, ja mikä sen parempi kun ruokia saa alas kerran tilattua. Tästä paikasta on nopeasti tullut vahva suosikkini, erityisesti koska ihan vain oluellakin voi pistäytyä ja myös import-oluita on melkoisen hyvä valikoima. En edelleenkään aio lopettaa Hookissa käyntiä, mutta todennäköisesti tämä tulee jonkin verran verottamaan niistä käynneistä.

Suosittelen Sticky Wingersiä ja Dugoutia mielelläni! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.