maanantai 26. joulukuuta 2011

Tunteita ja tuoksuja

Laitoin tuon ihan kiusallanikin otsikoksi :) Ko. sarja on aivan järkyttävää paskaa enkä ole koskaan sitä katsonut lyhyitä pätkiä lukuunottamatta. Sen sijaan ajattelin kertoa omasta joulustani joka oli täynnä lämpimiä tunteita ja ainakin tuoksua lahjan muodossa.

Ilmat eivät todella sitten oikein suosineet alkuun ulkoaktiviteetteja. Aaton aattona kantaessani kassissa kolmen päivän vaatekertaa ja muita tavaroita Stokkan ruokaostosten ohessa tyttöystäväni luokse, ylhäältä satoi räntää taivaan täydeltä. Tuntui mahtavalta vihdoin päästä sisälle, tiputtaa kantamukset lattialle ja hypätä lämpimään syliin.

Perjantain ruokalistalle sopi tilauspitsa, kinkun paisto ja riisipuuron keitto kuuluivat vasta aaton ohjelmaan. Silti ehdin aivan sopivasti täyttää mahani konvehdeilla (Geisha, Dumle, Julia, Juhlapöydän) ja punaviinillä myöskin. Voin muuten suositella jälleen pikaruokaravintolaa, tosin tällä kertaa vain hintansa puolesta. Pitsat tilattiin Tammelasta Finpizzeriasta ja niiden taso oli aivan kelvollinen. Ei missään nimessä yllättänyt, mutta kun kuljetustarjouksena saa kaksi pitsaa ja 1,5 litran juoman 13 eurolla, on tuollaista paikkaa ehdottomasti syytä suositella. Etenkin kun aivan kelvollista peruskänkkyä oli tarjolla!

Aattoaamuna alkoi riisipuuron keitto ja kinkun paisto ja siitä edespäin järjenvastainen syöpöttely :) Muuten joulu meni pääasiassa vuoroin syöden ja nukkuen päivin ja öin, välillä kissoja silitellen. Täydellistä rentoutumista ja läheisyyttä. Kisut lähettävät terveisiä näin kuvien muodossa :)





Aattona tietysti hyvin nukuttujen päikkärien jälkeen oli lahjojen jaon vuoro. Omalla ostoslistallani olikin ollut jo Kjell Westön ja Sari Poijärven upea 'Kasari'. Suurena 80-luvun ihailijana, sekä tyylien, musiikin että lähihistorian, kirja kiehtoo minua todella paljon. Tarkempi esittely videolinkin kera täällä.

Jatkossa tuoksun myös Giorgio Armanin Codelle. Aiemmin olen pääasiassa käyttänyt vuosia jo mieleiseksi havaitsemiani Kenzon Edt:tä sekä Calvin Kleinin Euphoriaa, mutta tämä uusi tuttavuus on kyllä miellyttänyt minua kovasti. Naisten tuoksuista ylivoimaisesti paras tuoksu ikinä on muuten mielestäni Dolce & Gabbanan No. 3 L'Imperatrice. Muita lahjoja olivat mm. Nanson ihanan pehmeä viltti sekä lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Tarvitsisin uuden puhelimen pian, joten harkitsen sitä osamaksuna siihen, iPhone vain on hieman oman budjettini yli mutta haluaisin 4s mallia todella paljon.



Joulupäivänä ilma oli jo hieman parempaan päin, joten päivä meni edelleen lepäillessä ja elokuvia katsellessa, mutta illalla lähdimme pienelle visiitille keskustaan kuten edellisestä postauksesta käy ilmi. Käveltiin halki Juhannuskylän ja keskustan ja päädyttiin yllätyksettömästi Café Europaan kuohuviinille.

Huomenna on taas paluu arkeen, mutta onneksi seuraavat kaksi viikkoa ovat nelipäiväisiä. Ensin vaihtuu vuosi ja suunnitelmissa olisi toteuttaa tex mex -henkinen illanvietto aattona, burritoja, Coronaa ja tequilaa. Eikä Liettuan matkaankaan enää pitkästi ole! Yritän hieman hillitä shoppailujani tässä matkaa odotellessa, vaikka Nata kyllä kertoi että Carlingsissa on valtaosa tuotteista -70% ja olen kaupungille huomenne töiden jälkeen menossakin :)

Reissaavan miehen päivän asu oli tälläinen:



Pipo: Gina Tricot
Takki: Selected, Aukia
Huivi: Jack & Jones
Laukku: Fred Perry, Jack & Jill
Housut: Topman
Kengät: Converse

2 kommenttia:

  1. Tykkään tässä postauksessa etenkin:
    - Fred Perryn laukku
    - Sun housut
    - Kissat
    - Twin Peaks.

    Ihanaa joulun aikaa!

    VastaaPoista
  2. Mäkin tykkään :)

    Noi housut ei näy kunnolla tässä kuvassa, kun takki on sen verran pitkä. Mutta ne on tosiaan tollaiset low crotch carrot topit joita rakastan. Näkyvät paremmin tässä postauksessa:

    http://indiemode.blogspot.com/2011/11/lahjuksia.html

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.