sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Back to square one

Tänä talvena alennusmyynnistä tehdyt löydöt on pelkästään kaikki olleet heräteostoksia. H&M:n nettikaupasta päätin katsoa, mitä oli tarjolla ihan ex-tempore, ja en kuluttanut sivuilla surffailuun hirveästi aikaa. Carlingsissa poikkesin ihan vain ohimennen ja torstaina kävin nopeasti kääntymässä töitten jälkeen KappAhlissa.

Siellä oli meneillään aletuotteiden poistoale, ja kantiskortilla sai kaikista jo alennetuista vaatteista vielä -50% hinnasta pois, joten tuli ostettua vielä vähän ruutua päälle. Minkäänlaista erityistarvetta mulla ei uusille paidoille tietenkään ollut, mutta kun nyt sai paitaa viidellä eurolla (!), niin pitihän sieltä käydä pari tuollaista pitkähihaista kauluspaitaa poistamassa. Molemmat ovat samanlaisia, toinen harmaa ja toinen sininen.

Voice of Finlandin toinen jakso oli perjantaina hiukan ensimmäistä vaisumpi, hyviä esityksiä ei kovin montaa ollut. Aivan selkeästi jatkoon valituista laulaminen vaikutti helpoimmalta kuitenkin amerikkalaislähtöiselle Johanna Johnsonille. Harmi vain, että hänetkin kaappasi Elastinen. Samassa tiimissä on nyt jo kolme koko kilpailun ylivoimaisinta laulajaa, jotka jälleen kerran joutuvat kisaamaan kaksintaistelussa vastakkain kauden myöhemmässä vaiheessa. Jotta tuo kisa pysyisi mielenkiintoisena loppuun saakka, osallistujien pitäisi jakautua tasaisemmin eri tiimeihin, sillä tälläkin kertaa kaikki tuolit kuitenkin kääntyivät.

Mutta myös Sofia Tarkkasen ääni vetosi muhun, ainoastaan riisuttu esitys vain kitarasäestyksellä oikein ei. En toisaalta usko, että tästä neidistä vielä kaikkea on irti saatukaan. Odotan siis innolla tulevaa, ja palan halusta kuulla enemmän, sillä samalla myös Mira sai ensimmäisen kilpailijan tiimiinsä. Elina Hjeltin Adele-veto oli myös ihan ok, mutta jäi silti samalla biisillä aika paljon edellisviikon Emma Schnittin varjoon.

Putouksen avaus oli Viikkokatsauksen, Idiots -kilpailuesittelyjen ja sketsihahmojen osalta jälleen takuuvarmaa katsottavaa. Olen ennenkin pitänyt Viikkokatsauksen uutisinserttejä lähes Studio Julmahuvin uutisten tasoisena, eivätkä ne nytkään pettäneet. Sananlaskujen uudelleenarviointi ja Zumbakallio olivat yksinkertaisesti loistavia. Idiotseista eniten naurattivat Kukko-poika ja Pelle Herman.

Sketsihahmot olivat yllättävän tylsiä, niitä kahta parasta lukuunottamatta :) Rasilaisen Jukan esittämä patologi Martin Niemi ja Iina Kuustosen Jäbä Leissön pistivät kovan kovaa vastaan. Ja ruutuahan Jäbälläkin on yllään... Nauroin molemmille vedet silmissä, mutta eipä noista muista taida vastukseksi ollakaan.

2 kommenttia:

 1. Alennusmyynnit olivat tänä vuodenvaihteessa aika kehnot omasta mielestäni. :P Toisaalta ei ollut mitään jota olisi niin akuutisti tarvinnut, niin ei sinänsä haitannutkaan ja toisaalta välttyi joiltain heräteostoilta.

  Jäbä Leisson on kyllä ihan osuva kuvaus hipsteristä. :D Tuon Jukan hahmon missasin kun en ihan niin tiiviisti ohjelmaa seurannut mutta hyvä jos nyt oli parempi hahmo, kun herran aiemmat hahmot eivät ihan niin hyviä olleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä siinä olikin, kun oli ekaa kertaa hyvä hahmo Jugilta :) Vanhat läpät, mutta niinpä oli Luttisellakin. Silti jaksaa vitsailu aina naurattaa :)

   Kato tästä: http://www.youtube.com/watch?v=EZbGhhT01jY

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.