perjantai 17. tammikuuta 2014

Tampereen suunta 931

Tällä viikolla onkin muuten tullut vain märehdittyä kotona illat, mutta eilen lähdin kaupunkiin töiden jälkeen. Kävin kiertelemässä kirppareilla, ja vaikka en löytänyt mitä lähdin etsimään, löysin kuitenkin jotain aivan todella siistiä Pelastusarmeijan kirpputorilta. Nimittäin nipun Neuvostoliitto -lehtiä vuosilta 1982-83!

En ollut koskaan moisesta julkaisusta kuullutkaan aiemmin, mutta selkeää neuvostopropagandaa ne sisältävät, ja historiallisesti aika kiinnostavia artikkeleita myös. Lehdistä saadaan lukea mm. suuren ja mahtavan Neuvostoliiton monipuolisesta luonnosta, teknologisesta ylivoimasta (avaruus- ja sotavarustelu), koulutuksellisesta kehityksestä (yliopistot) ja kaupunkien historiasta. Todella mielenkiintoista selattavaa, ja eurolla kappale lähtivät matkaan.

Illaksi päädyttiin vielä pelailemaan Scrabblea ja Yatzyä Ravintola 931:n Kehräsaareen. Jos paikan suhteen pitää nostaa jotain erityistä esiin hyvän lautapelivalikoiman lisäksi, on sitä erittäin kuluttajaystävällinen hinnoittelu. Muutenkin ne ovat kohdallaan, mutta esimerkiksi jättikokoinen kuppi cappuccinoa maksaa vain 3,70€ kun normaalikokoiset erikoiskahvit maksavat useimmissa kahviloissa vähintään tuon saman.

Pitkältä tuntuneen viikon jälkeen viikonloppu on vihdoin alkamassa ja huomenna onkin bilehommaa luvassa, kun on kaverin tuparit. Myös Klubilla olisi Hang The Dj! ja LCMDF dj-vieraana, jos sinne sattuisi pääsemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.