keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Alennusmyynnin rippeet

Olin eilen kavereiden kanssa Europassa kahvittelemassa ja pelailemassa, jonka jälkeen jäätiin vielä kaupungille shoppailemaan. Joutui kyllä ihmettelemään, että alennusmyynnit jatkuvat edelleen. Tuntuu ainakin siltä, että tänä talvena ne olisivat jatkuneet poikkeuksellisen pitkään, ehkä oon vain väärässä?

Ja vaikka taaskaan ei ollut tarkoitus mitään ostaa, niin Henkkamaukan pilkkahintaiset t-paidat alerekissä oli vaikea ohittaa. Paitojahan mä olenkin nyt pääasiassa näistä aleista ostellut, mutta kolme perusteepparia lisää ei tee haittaa. Laatu noissa ei välttämättä mikään ihmeellinen oo, mutta ei se sitä ole normaalihintaisissakaan vaatteissa. Esimerkiksi vasta lokakuussa Cartsusta ostamani t-paita on jo täysin nukkavieru. On sitä tosin tullut käytettyäkin ahkerasti, mutta silti. Nämä paidat maksoivat kaikki vaivaiset 3-5€ / kpl joten laadultakaan ei suuria odotuksia ole. Joskus H&M:n paidat ovat tosin onnistuneet yllättämään positiivisestikin.

Eilispäivän päätteeksi tämän päivän (ja eilisillan) safkan seivasi jälleen pikkukiinalainen, eli Nguyen Cao Su. Nyt on viime aikoina tullut haettua sieltä useampaan kertaan eväät mukaan, yhdestä 6,5€ satsista kun syö parina päivänä ihan reilun kokoiset annokset. Ihan loistavaa settiä silloin kun ei huvita kotona kokkailla.

Ja loppuun vielä kevennyksenä viimeisin Ceephax Acid Crew:n musiikkivideo. Jenkinsonilta on aiemminkin biisejä tullut tänne postattua, mutta tuossa viime vuoden lopulla ilmestyi taas uusi. Olen kuunnellut ja katsellut tätä nyt muutamaan otteeseen ja kyllä tyypin musavideot ovat takuuvarmaa hämennysmatskua. 80-luvun vaatteet, retrosyntikat ja videopelit esiintyvät toistuvasti näissä videoissa. Siinä mielessä tämäkään ei tee poikkeusta :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.