maanantai 27. tammikuuta 2014

Viikonlopusta

Viikonloppu oli tiivis paketti kaikesta kotona hengailusta ja telkkarin katselusta huolimatta. Muutama tunti töitä molempina päivinä, kuuntelemassa teknohistoriikkia Galleria Rajatilassa ja kahdesti ulkona syömässä.

VoF:issa ei kovin paljoa kiinnostavia laulajia perjantaina nähty. Niistä vähistä ainoastaan Camilla Bäckman oli mielestäni lahjakas, mutta hänellä olikin jo enemmän musiikkitaustaa. Ei hänenkään esityksensä silti aivan tyylipuhdas ollut, mutta kuitenkin illan parasta. Putous oli kyllä jälleen aivan loistava, Viikkokatsauksen Tiputuspäivä -sketsi oli silkkaa parhautta, ja kyllä Tartu Minniin musavisailussakin hetkensä oli :)

Lauantaina kävin töiden jälkeen kuuntelemassa yhden Suomen vanhimmista dj:stä, DJ Joken settiä, sekä keskustelemassa Yokotain "Mustasäkki" -näyttelyssä Suomen teknokulttuurin noususta. Ensimmäisen tunnin ajan ennen DJ-settiä häneltä sai tosiaan kysellä kaikkea mielenkiintoista aiheeseen liittyen. Moni asia oli itselleni tuttua, mutta myös uusia näkökulmia haastattelun myötä ilmeni.

DJ-setti olikin sitten aivan huikeaa oldschool acidhousea, housea ja teknoa. Jos vain olisin ollut paikan päällä kavereiden kanssa, olisin takuuvarmasti lähtenyt mukaan tanssimaan. Sen sijaan tyydyin fiilistelemään meininkiä seinäruusun positiosta :) Seuraavan kerran Rajatilassa on dj- ja livemeininkiä 7.2.

Maistelin tänä viikonloppuna myöskin loistavia lähioluita. Keisarin tuoteperheen 66 American Pale Ale tuli jo testattua ensi kerran Ravinteli Huberissa pari kuukautta sitten, mutta nyt ostin sitä perjantaina kotiinkin. Lisäksi Året Runt ja Kellari -olut olivat erittäin mieluisia tuttavuuksia.

Keisari -oluet valmistaa siis Nokian Panimo tuosta naapurikaupungista, ja olen jo vuosia pitänyt heidän oluitaan Suomen parhaina. Voittipa yksi noista suosikeistani, Luomu Pils muutama vuosi sitten Vuoden luomutuotteen palkinnonkin. Muita Keisari -suosikkejani ovat olleet Münchener ja Dark. Kun vielä hintakin on kohtuullinen, valitsee tuotteen ruokakaupan hyllyltä mielellään. Panimon tuotteista oikeastaan vain perus Lager ei oikein puhuttele itseäni. Eikä Elowehnä, mutta se taas johtuu siitä, että en erityisemmin pidä muistakaan vehnäoluista.

Markkinoille on tullut myöskin uutuus, Luomu tumma lager, joka oli niin taivaallista, että ostin sitä vielä lauantainakin lisää ruokajuomaksi. Se toimi hyvin palan painikkeena, sillä iltapalaksi maistui jälleen itse tehty purilainen. Ehtihän tässä miltei kaksi viikkoa vierähtääkin edellisestä burgerikokemuksesta ;)

Sunnuntaina tuli vielä käytyä Ruby & Fellasin viimeisessä Burger Sundayssä. Otin nyt Greek Burgerin uudelleen, mutta vehnäsämpylällä ja tässä todella oli hampurilaislistan ylivoimainen voittaja, ehdottomasti! Päivän hanatarjouksena oli vieläpä pintti London Prideä vitosella, joten olipa olutvoittoinen viikonloppu! :)


2 kommenttia:

  1. Paljon mahtuu yhteen viikonloppuun, hyvältä kuulostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon, ja vielä jäi kirjoitettavaakin... :)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.