sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Samaa pastaa eri paketissa

Viikonloppuna on tullut syötyä lähes pelkästään pastaa, jos eilisillan bileitä ei lasketa. Oli muuten sellaiset kemut ja ennen kaikkea tarjoilut, että huhhutihuijaa :) Monenlaisia piirakoita, pikkusuolaisia naposteltavia, muffinseja ja upea kakku. Kiitos emännälle ja onnea uuteen kotiin!

Putouskin piti katsoa boksilta vasta tänään ja kyllä tämän kauden ehdottomasti parhaisiin hetkiin lukeutuu tuo Voi Elämää -sarja, aina yhtä loistava Viikkokatsaus, ja tietysti sketsihahmot yllätystehtävää yhtään väheksymättä. Iina Kuustosen imitaatio on niin loistavaa, että Kutri Hölinä kuulostaa juuri esikuvaltaan ja Krista Sickfreak naurattaa jo nimeään myöten :)

Voice of Finland ei aiheuttanut perjantai-iltana mitään tajutonta wow -efektiä, yhtä esitystä lukuunottamatta. Se antoi odottaa itseään ihan viimeiseen asti, kirjaimellisestikin, sillä Tiia Erämeri esiintyi viimeisenä. Tämä 21-vuotias laulaja yllätti mut kyllä todellisesti upealla lauluäänellään, en olisi osannut todellakaan sellaista odottaa.

Ja oli ensimmäinenkin Maya Kurjen veto illan parhaimmistoa. Teknisesti esitykessä ei ollut mitään vikaa, kyllä tämä nainen laulaa osaa, mutta mua jäi vaivaamaan jatkuvasti vaihdeltu ääniala. Kyllähän se taitoa vaatii osata ns. kikkailla äänellä, mutta ehkä sitä oli tuossa esityksessä kuitenkin hiukan liikaa.

Nämä pari osallistujaa veivät mielestäni siis pisimmän korren, mutta niinhän siinä vain kävi, että molemmat menivät, Mayalla tosin ei vaihtoehtojakaan ollut, jälleen Elastisen tiimiin. Koko kuvio alkaa olla lähes surkuhupaisa, sillä muilla valmentajilla ei ole yhtään edes lähellekään yhtä tasokasta laulajaa, kun Elastisella niitä on jo seitsemän (!). Kovin montaa esitystä moneltakaan suosikeistani siis ei ehditä kuulemaan.

Mitä ruokaan tulee, niin kotona tosiaan on tullut mentyä pelkistetymmin, mutta yksinkertaisuus ei aina ole pahasta. Esimerkiksi juuri pastan suhteen usein tuntuu, että mitä helpommalla menee, sen parempaa saa, kunhan maut ovat puhtaita. Yleensä kun olen tehnyt kotona pastaruokia, olen useimmiten tehnyt niistä kermaisia, mutta tein nyt jo toista kertaa eilen salami-parmesan pastaa, johon ei todellakaan tule muuta kuin salamia ja parmesania :) Tietysti hieman voita, öljyä, Herbamarea ja mustapippuria mausteeksi. Vain pasta kypsennetään ja kaikki muu pyöräytellään lopuksi sekaan.

Siitäkin huolimatta, että raaka-aineita tulee noin vähän, maku on aivan loistava, taisi mennä kertaheitolla parhaaksi tekemäkseni pasta-ateriaksi, parmesania pitää tietysti olla reilusti. Koristeeksi laitoin hieman tuorepinaattia pintaan, mutta makuun se ei juuri vaikuta. Pinaatti ei tuoreena maistu kovinkaan paljon miltään.

Ja vielä tuotakin helpompi oli tämän päivän pasta. Käytin valmista vihreää pestoa, ja maustettuja fetakuutioita, molemmat Lidlistä, se lisäsin ne valmiin pastan joukkoon. Näissä ei tarvinnut itse edes leikellä tai raastaa mitään, sen kuin pisti sekoittaen! Hiukan lisää makua tuli pinjansiemenistä, jotka sopivat fetan kanssa hyvin yhteen.

2 kommenttia:

  1. Munki lemppari Putouksessa on se "voi elämää", nauratti välillä oikein kunnolla :) Hahmoista ei ainakaan vielä ole mikään erityisen mieluisaksi osoittautunut, vaan ehkä se oma suosikki siitä kilpailun edetessä vielä löytyy :)

    VastaaPoista
  2. Joo, no nyt ne mun viime viikon suosikit oli vähän vaisuja taas. Ei tosta oikein mitään selkeetä ykkössuosikkia oo helppo valita. Pikahahmot oli paljo hauskempia taas kerran, en pistäis pahakseni, vaikka ne joskus esiintyis useemminkin kun vaan kerran :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.