maanantai 6. tammikuuta 2014

Ostoksia ja Voice of Finlandia

Lupasin kuvia uusista vaatehankinnoista, joten tässä tulee. Farkut siis H&M:stä, samoin kuin tuo musta ja burgundy t-paita. Kirsikanvärinen t-paita ja päällä oleva muuten samanlainen, mutta ruskea teeppari Cartsusta. Katsotaan vielä, että tuleeko enempää tehtyä aleostoksia. Lähdin nimittäin käväisemään pikku reissulla eilen ja kirjoittelin vähän matskua valmiiksi etukäteen. Siitä lisää myöhemmin.

Myös Voice of Finlandin kolmas kausi starttasi perjantaina. Juontajavaihdos näkyy tehneen pelkästään hyvää. Michael Monroeta lukuunottamatta nuorempi ja freesimpi tatsi sopii valmentajaosastoon hyvin, ja ainakin Elastinen ja kestosuosikkini Mira Luoti onnistuivat naurattamaan mua jälleen muutamaan otteeseen. Toisaalta ei voi mennä pieleen kun ei enää joudu katsomaan Lauri Tähkän naamaa ;)

Mitä kilpailijoihin tulee, niin mitään veret seisauttavaa ei oikeastaan vielä ensimmäisessä ohjelmassa nähty. Tosin olihan siellä kuitenkin pari laulajaa selvästi ylitse muiden, nimittäin Emma Schnitt ja Anni Saikku joista molemmista pystyi kuulemaan todellisen lahjakkuuden, Emma tulkitsi Adelea ja Anni Rihannaa. Kummankin äänissä oli sellaista kypsyyttä, että ei ikinä uskoisi näiden tyttöjen olevan hädin tuskin täysi-ikäisiä. Mutta kyllä miehistä Juho Schroderuksenkin riskin otto laulaa miehenä Adelea oli aika positiivinen yllätys. Saapa nähdä, mihin mies kauden edetessä pystyy. Ei hän tosin näille neidoille tule pärjäämään :)2 kommenttia:

  1. Voice of Finland on meilläkin katselussa, toivottavasti tulee tasokas kilpailu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, vaikka jo nyt taas vähän ärsyttää, että noi kaks muidua meni samaan joukkueeseen O:)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.