keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Armas Katukeittiö & Deli

Viime lauantaina kävin ennen Rajatilaan menoa välissä pikaisesti syömässä Armas Katukeittiö & Delissä 365 days with Ida:n suosituksesta. Oli mun pitänyt sinne muutenkin mennä jo pidemmän aikaa, mutta se oli vain jotenkin jäänyt. Toissakesänä tuli muutaman kerran siellä asioitua, kun tilalla oli vielä enemmän maitokauppabisnekseen keskittynyt putiikki. Nyt kuitenkin Kauppahallin liikkeen sulkemisen jälkeen toiminta on muuttunut enemmän ravintolamaiseksi, ja se sopiikin tälle muuten niin kivalle liiketilalle paremmin.

Ja tosiaan, viininmyyntioikeudet ovat tulleet aivan hiljattain, ja nyt viinilistalla on laaja valikoima erilaisia pirkanmaalaisen Viinitallin tuontiviinejä. Miten mukava tuolla olisikaan istua ikkunapöydässä kaikessa rauhassa, nauttia hyvästä ruuasta ja siemailla hyvää viiniä.

Lauantaina oli tosiaan hieman aikataulu tiukoilla ja olin muutenkin itsekseni liikenteessä, joten en lähtenyt viinilinjalle. Sen sijaan pitihän sitä kasviskebabia nyt kokeilla, ja vaikka sillä ei oikeastaan kebabin kanssa mitään tekemistä ollut, niin olipa kyllä todella maukas annos! Ehdottomasti yksi parhaista koskaan syömistäni kasvisruuista, raikkaan makuinen ja vieläpä täyttävä. Pitaleivät tehdään luonnollisesti itse, ja kaikki mahdolliset raaka-aineet ovat yrityksen perusideologian mukaisesti tietenkin lähituotteita.

Hyvän ruuan ohella kuitenkin juuri tämä tila on niin viihtyisä ja todella hyvällä maulla sisustettu. Näistä tälläisistä paikoista, kuten Ravinteli Huber ja tämä, pitäisi useammankin puljun ottaa mallia. Tampereella ei kuitenkaan kovin paljon ole näin kivoja ravintoloita. Pitää mennä tännekin mahdollisimman pian uudestaan ihan ajan kanssa. Nyt viininmyyntioikeuksien myötä aukioloaikojakin on jatkettu, ja ne ovat etenkin keskiviikosta eteenpäin iltakäyntiä varten oikein suotuisat. Armas on avoinna klo 21 saakka!
4 kommenttia:

 1. Mahtavaaa!! Oon niin iloinen että tykkäsit kasviskebabista :-D se on ihanan makuinen annos ja tosi täyttävä - ens kerralla testaat sitten viinin kanssa jotain. Valkkari ja cava ainakin ovat super, punkkua en oo kerennyt maistamaan.

  Ja tosiaan viittaus Huberiin ja muihin sen kaltaisiin nätteihin ravintoloihin - so true! Sais olla Tampereella enemmänkin yhtä kivoja paikkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti pitää testata. Varmaan se on kuitenkin toi lihaversio, vaikka possu ei kauheasti houkutakaan.

   Ensin toivoin, että olis ollu hevosenlihakebabia tuolloin, olisin ottanut sen, mutta onneksi otin kasviksen :)

   Poista
 2. Uuuu namnam, kasviskebu! Täähän pitää mennä testaamaan :)

  Ps. MEE JO sinne LePotiin, haluan tietää onko se hyvä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa :D Työkaveri kävi siellä, ja valitsi kalaruuan, ei ollut mitenkään erityistä kuulemma. Ja sikabileitä ei oo enää perjantaisin, mutta kyllä mä silti sinne vielä meen :)

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.