tiistai 29. lokakuuta 2013

Suosikkimerkkejä

Newbie haastoi mut mukaan tälläiseen haasteeseen, mihin pitäisi listata omia suosikkimerkkejä, siis tuotemerkkejä joita käyttää. Listasta tulee mieleen hiukan ala-asteella suositut slämmärit eli slambookit, joihin piti omia suosikkejaan kirjata ylös, ja joita sitten jaettiin muiden koulukavereiden kesken :)

Haasteeseen osallistuminen aiheutti hiukan päänvaivaa, mä kun en todellakaan oo juuri yhtään merkkiuskovainen paria ketjuliikettä lukuunottamatta. Mutta jonkin verran kuitenkin sain aikaiseksi kun rapsuttelin hiukan ajukoppaa. Päätinkin nimittäin hiukan muokata haasteen ideaa ja listata joidenkin tuotemerkkien lisäksi lähinnä yrityksiä joista enimmäkseen hankintoja teen. En jatkohaasta ketään.KENGÄT - Pääasiassa Converse, luottojalkine joita käytän lähes aina ympäri vuoden. Pahimmilla talvipakkasilla väliin voi laittaa villasukan, mutta harvemmin niin kylmä edes on. Jonkin verran muitakin kenkiä tulee käytettyä, mutta ei niitä päiviä vuoden aikana kovin montaa ole :)

FARKUT - Lähes kaikki farkkuni ostan yleensä Henkkamaukasta. Tuleehan sieltä jotain muutakin hankittua, mutta erityisesti juuri housujen osalta siitä on tullut luottofirmani. Merkin pillifarkut kun ovat kohtuuhintaisia, riittävän kestäviä ja omalle kropalle löytyy sieltä tarpeeksi suuria kokoja. Myös iso osa pitkähihaisista paidoista ja neuleistani on H&M:stä hankittuja.

T-PAITA - näissä ei ole mitään tiettyä yhtä merkkiä, en ole lainkaan merkkiuskovainen mitä tulee t-paitoihin. Kuitenkin ehkä kotimaassa suhteellisen paljon tulee osteltua paitaa Carlingsista. Ulkomailla vakiokauppoja ovat ainakin Pull and Bear ja Bershka. On vääryys, että noita ei ole Suomessa.

ALUSVAATTEET - aika pitkälti H&M viime vuosina. Jonkin verran tulee muualtakin ostettua, esimerkiksi Liettuan reissulta ostin entisestä luottokaupastani Reservedistä nipun boksereita.

TUOKSU - tällä hetkellä edelleen Guccin Guilty. En käytä tuoksua läheskään päivittäin, joten yksi pullo riittää pitkään. Pidin kyllä myöskin oikein paljon Armanin Codesta, jota mulla tätä ennen oli. Päivittäin sen sijaan käytän ihan päivittäistavarakaupan perus Nivea-deodoranttia.

LAUKKU - Fjällravenin Kånken on nykyisin ylivoimaisesti eniten käytössä, vaikka käytän myöskin aika paljon kangaskasseja, vakiokäytössäni on erityisesti Uhana Designin ihana rosvokissakassi. Myös Fred Perryn putkikassi on ollut säännöllisesti käytössä viikonlopun kestävillä reissuilla.TV - LG 37" LCD.

KÄNNYKKÄ - Apple iPhone 3GS.

MP3 - Apple iPod Nano 2nd gen löytyy, joskin sitä ei tule juurikaan enää käytettyä iPhonen ja Spotifyn myötä. Parhaimmillaan se on puistosoittimena kesäisin, koska sen akku kestää iPhonea pidempään.

TIETOKONE - eri osista koottu pc-pöytäkone.

VIINI - pyrin löytämään mieluisia uusiakin viinejä, ei ole mitään tiettyä, mutta erityisesti Etelä-Amerikasta peräisin olevat punkut ovat perinteisesti olleet omaan makuuni. Varsinkin Cabernet Sauvignon -rypäleestä valmistetut, mutta viime vuosina myös muita löytöjä on tullut tehtyä. Italia on hyvä valkkarimaa, vaikka suosikkini taitaa kuitenkin olla ranskalaisen J.P. Chenetin valkkari.

LEIPÄ - Reissumiestä menee eniten, melkein joka aamiaisella, mutta parasta leipää on ehdottomasti Pirjon Pakarin kauraleipä. Syön mieluummin ruisleipää kuin vaaleaa.

RUOKA - ei ole mitään selkeää ja tiettyä ruokaa ylitse muiden, pidän monesta ja samaan aikaan en pidä läheskään kaikesta :)

JÄÄTELÖ - Minetti ja Pappagallo.KARKIT - suklaa, suklaa ja suklaa! Melkein kaikki menee, mutta eniten tulee ehkä ostettua Maraboun Daim-levyä, Fazerin keltaista pähkinäsuklaata ja valkosuklaata.

SÄNKY - Jenkkisänky Kodin Ykkösestä.

PÄIVÄLEHTI - Aamulehti. En ole nykyisin tilaaja, sillä sitä ei koskaan tullut luettua tarpeeksi kun se tuli kotiin. Selaan kyllä oikeastaan päivittäin töissä, ja luen kiinnostavimmat jutut. Nettiuutisista on tullut niin arkipäivää, ja ne päivittyvät tiheämpään kuin painettu lehti, että printin merkitys on nykypäivänä laskenut.

LEHTI - En tilaa mitään, samasta syystä kuin edellistäkään. Lehtiä ei vain tule luettua säännöllisesti. Jos tilaisin, todennäköisesti valitsisin joko Imagen, Rumban, Dekon, tai kaikki näistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.