torstai 3. lokakuuta 2013

Diskokuumeessa

Slow Show -blogin Juhani kirjoitteli jo pari viikkoa sitten Spotifyynkin ilmestyneestä belgialaisen Eskimo Recordingsin loistavasta 'The Pink Collection' synadiskokokoelmasta. Piti julkaista tämä jo aiemmin, mutta tässä on ollut niin paljon tapahtumia, että on pitänyt priorisoida musiikkipostauksiakin :)

Kuuntelin levyn heti muutamaan kertaan läpi, mutta jo ensimmäisellä kuuntelukerralla bongasin sieltä erityisesti pari todellista uutta artistilöytöä, jotka iskivät kohtuullisen kovaa. Nimittäin tuon hollantilaisen Majestiquen, sekä saksalaisen Satin Jacketsin. Myös tanskalainen, tarkemmin alun perin Färsaarilta kotoisin oleva Brynjolfur vaikuttaa melko mielenkiintoiselta. Kokoelma on kokonaisuudessaankin todella maukas, mutta nämä edellämainitut artistit tulevat pysymään soitossa muutenkin. Myös toinen Juhanin hehkuttama Made In Sane vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta, mutta bändiltä ei löytynyt kummastakaan, YouTubesta tai Spotifystä enempää materiaalia, että voisin arvostella sitä enempää.

Näille kaikille voisi povata lupaavaa tulevaisuutta, nyt kun 80-luku ja synadisko ovat tehneet paluun laajemminkin, eikä vain underground-klubeilla. Menestyneimpiä nimiä tällä hetkellä lienevät Kavinsky ja College. Suurin läpimurto tapahtuikin juuri Drive -elokuvan myötä, jota en vieläkään ole nähnyt!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.