perjantai 11. lokakuuta 2013

Juustoissa löytyy vol. 2

Kisun biisi on hirveä, vaikka humoristinen renkutus, mutta pääsi se silti otsikoksi. Osa kaksi, koska olin näemmä jo kertaalleen nimennyt juustopostauksen samalla tavalla :)

Hullujen Päivien ostokset on mun osalta tältä erää tehty. Kävin kahtena päivänä Herkussa hakemassa tarjouksia moneen lähtöön aina lihoista ja makkaroista pastojen kautta tuoreyrtteihin. Ruokaideoita eri maista ja maanosista suorastaan pulpahteli tavaraa koriin lapatessa, ja pääsenkin toteuttamaan itseäni keittiörintamalla lähiaikoina oikein tosissaan.

Erityisen kuumottavaa on jääkaapista juuri nyt löytyvät parmesan, manchegot ja buffala-mozzarellat. Lisäksi tuli ostettua vielä goudaa ja sitä tavallista halpis lehmänmaitomozzarellaa useamman pallon verran. Voi siis sanoa, että otsikko on täysin aiheellinen.

Tietysti muutakin tuli ostettua, ja keskiviikkona tein illalla täytettyjä paprikoita, joihin pääsin heti mozzarellaa käyttämään. Eilen puolestaan oli saksalaistyyppinen annos currywurstia, hapankaalia ja perunamuusia, tänään herkutellaan kookoksisella korianterikanalla ja huomenna pastalla. Muutkin risottotarpeet odottavat parmesanin lisäksi. Ruuanlaitto ei ole pitkään aikaan ollut näin hauskaa!

Ps- Terkkuja Natalle! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.