tiistai 22. lokakuuta 2013

Livemusiikkia tarjolla

Klubilla on luvassa taas mainio kattaus musiikkia perjantaina. Lavalle nimittäin astuvat The Hearing, jonka missasin Lost In Musicissakin, I Was A Teenage Satan Worshipper, joka on yksi suomalaisista lempibändeistäni sekä Minä ja Ville Ahonen, jolta myös löytyy ihan kelpo biisejä.

Itseä hiukan harmittaa, että missaan nämä juhlat, erityisesti tuon harvinaisen IWATSW-keikan, se kun esiintyy tänä syksynä vain kaksi kertaa. Tämä Klubiesiintyminen on ensimmäinen ja toinen on Lontoossa sellaisten pienten bändien kuin Mewin ja Mumin kanssa. Olen kuitenkin jo kuukausi sitten hankkinut liput Ismo Leikolan Kaikkien aikojen show:hun. Sen jälkeen suunnitelmissa on mennä vielä ulos syömään, joten en todennäköisesti ehtisi kahta ensimmäistä, ja itselleni kiinnostavinta bändiä näkemään.

Ennakkolippuja saa Tiketistä, ovelta hinta on pari euroa enemmän. Kannattaa tsekata myös useassa musiikkimediassa suitsutettu The Hearingin debyyttilevy 'Dorian' joka julkaistiin viime viikolla.


4 kommenttia:

 1. Harkitsen vakavasti meneväni, voisi kai synttäriään huonomminkin viettää :) Itseä toki kiinnostaa eniten juuri tuo MJVA, mutta senkin olen nähnyt tässä aika monet kerrat! Mutta siis niin loistavaa musisointia, että toivottavasti sinäkin näet joskus (jos et ole nähnyt) livenä!

  Noista lippujen hinnoista sain itse todeta, että aika sama ostaako ennakkoon vaiko ovelta - palvelumaksut nimittäin, khih... Ennakkoon ostettuna toki saa mielenrauhan jos ehdottomasti haluaa mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpa kyllä melkosen osuva päivä sitten sulle! Onnittelen jo etukäteen. Mutta tottahan toi, että melkein sama se on ostaa ovelta, enkä usko kyllä noiden bändien myyvän Klubia loppuun...

   Flow:ssa piti MJVA tsekata, mutta oli vissiin joku kiinnostavampi samaan aikaan. En siis oo nähny livenä enkä oikein päässy bändin koko tuotantoonkaan kunnolla sisälle, tykkään kyllä sieltä täältä biiseistä.

   Poista
  2. Kiitti :) Näin voi ehkä Klubilla käydä, vaikka perjantai onkin ja kaikki jossain määrin suosittuja. Olen kuitenkin itsekin todistanut sen, että ainakin nykyään harva keikka on loppuumyyty siellä. Jollei oo Lauri Tähkä, joka tarvitsee pari keikkailtaa... Tai Disco Ensemble! Telakka meni keväällä loppuunmyydyksi MJVA:n keikan osalta ja moni halukas jäi ilman lippua, mutta se oli muutenkin jotenkin niin, että siellä taisi hengailla osittain Filkkareiden vip-porukkaa höpöttelemässä keskenään ja Telakka on vaan Telakka.... Tämä on siis kuulemma tavallaan nyt korvausta heille, jotka jäivät ilman lippua. Klubille onneksi mahtuu. Toivottavasti nyt kuitenkin tulisi edes lähes loppuumyydyksi.

   Joskus kannattaa tosiaan sunkin nähdä MJVA, vaikkei niin pääsisi kiinni sanoituksiin tms., koska taitavaa musisointia (kuten jo sanoin) ja livenä voi saadakin sen otteen musiikista!

   Poista
  3. Siis kiinnostaa nähdä, ja varmasti sopivana aikana voisin keikalle lähteäkin. Nyt musta vaan tuntuu, et en pelkästään sen takia viitsi enää vääntäytyä sinne, kun ykkösjuttu olis kuitenkin ollu IWATSW.

   Disco Ensemblen keikka vuos sitten on muuten niitä harvoja keikkoja tosiaan, jolloin oon ollu loppuunmyydyllä Klubilla.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.