torstai 18. huhtikuuta 2013

Uusia vaatteita ja menovinkkejä

Mun ensimmäinen näistä kahdesta tilauksesta Asokselta tuli eilen, ja ehkä vähän pientä säkääkin oli mukana. Tälläisessä sekatilauksessa, jossa on entuudestaan tuntemattomia vaatemerkkejä, on aina riskinsä. Nyt kuitenkin kaikista tuli ihan istuvaa kokoa, mitä nyt housut ovat vyötäröltä vähän löysät.

Postasin pientä teaseria jo maanantaina, mutta tilauksessa oli siis nuo viininpunaiset shortsit, keltainen t-paita ja kankaiset purjehduskengät. Myöskin ohut neulepipo vielä näille viileämmille kevätkeleille, ilmat saisisivat kyllä lämmetä jo toden teolla. En hirveästi tykkää käyttää shortseja, sen verran pillifarkkumies oon, mutta ovat kuitenkin helteellä varsin tarpeelliset, eivätkä maksaneet paljoa.Asukokonaisuudesta tulee vähän mieleen sellainen keskieurooppalainen turistin asu ja kelpaisihan sitä tallustella noissa tamineissa alppien rinteillä jodlaillen ja Edelweissejä poimien :) Tälläisenä kalkkilaivan kapteenina nuo vitivalkoiset koivet eivät kyllä näytä kovin edustavilta tuossa kuvassa, mutta onneksi ne saavat edes hieman väriä sitten kesällä, jos vain aurinko paistaa. Tilasin tosiaan Asokselta vielä vähän muutakin oheiskamaa erikseen, ja mikäs siinä tilatessa kun postikulut ovat ilmaiset. Hyvä mesta.

Tälle viikolle on tarjolla monenlaista menovinkkiä. Ensinnäkin tänään on Finnkinon teattereissa Superpäivä, jos johonkin näytökseen vielä ehtii ja mahtuu. Itselle ei nyt sellaisia elokuvia ollut, yhteen kiinnostavaan näytökseen taas ei enää löytynyt tarpeeksi hyviä paikkoja. Huomenna Klubilla soittaa juuri uuden levynsä julkaissut French Films, ja sunnuntaina samoihin tiloihin, sekä Pakkahuoneelle aukeaa päivän ajaksi kevään Designtori. Laukontorilla puolestaan on koko viikonlopun ajan Kalamarkkinat. Odottelen täällä jo muikkuroveen kuvat silmissä, toivottavasti myös ilmat paranisivat siihen mennessä.

Loppuun vielä uutta Azealia Banksia ja Basement Jaxxia, todelliset friikkisirkusvideot.
4 kommenttia:

 1. joo-o hapokas meininki azealia banksin videos :D (en o viel tota toist ehtiny kattoo)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä hapokas kuvaa tota Basement Jaxxia paremmin, Azealin video ehkä jossain butaaneissa ja liimoissa :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mäkin tykkään. Neljästä viime päivästä oon kolmena käyttäny sitä :D

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.