sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Löysä viikonloppu

Viikonloppu meni enimmäkseen kotoillessa, mitä nyt eilen käytiin kaupungilla alkuillasta ja tänään hiukan ulkoilemassa. Kaupungissa mentiin pitkästä aikaa herkkujäätelölle Gelateria Italianaan Frenckellillä. Se oli muuten tän kevään ensimmäinen irtojäätelö mulle. Koskipuisto ja Roosterinkin terassi näyttivät molemmat aika houkuttelevilta, vaikka ilma ei kovin lämmin ollutkaan. Kunhan kesä alkaa...

Perjantai-ilta meni kuitenkin tortilloita mussuttaessa, sekä Voice of Finlandin finaalia ja Skavabölen poikia boksilta katsellessa. Jälkimmäinen olikin harvinaisen hyvä kotimainen elokuva, ja varsinkin todella hienosti editoitu, lavastettu ja puvustettu. Elokuva sijoittuu 70- ja 80-luvuille, ja nuo aikakaudet oli saatu taltioitua filmille varsin todentuntuisesti. Myös näyttelijäsuoritukset olivat todella kovaa luokkaa. Tortilloita ei vähään aikaan ole tullut tehtyä, ja kylläpä ne maistuivatkin eri hyvälle!Voice of Finland taas oli todella tylsä, kuten jo viime kerran jälkeen ennakoinkin. Oikeastaan kaikki finaalin esitykset olivat enemmän tai vähemmän iskelmävoittoisia, ja iskelmällähän se voitto Railion Antille tipahtikin. Tiivistettynä sarjan toista kautta, kaikki karismaattiset laulajat karsiutuivat jo hyvän aikaa sitten matkan varrella, ja jäljelle jäi tylsiä peruslaulajia ilman minkäänlaista särmää.

Mulla oli lauantaista tähän päivään asti kämppä täynnä yövieraita, ja osittain siitä syystä tulikin käytyä pyörähtämässä keskustassa. Vieraista oli sekin hyöty, että vihdoin tuli siivottua ja järjesteltyä työhuonekin asianmukaiseen kuntoon. Mä kun olen aiemmin keskittynyt siihen, että muu kämppä on kondiksessa, mutta antanut tän yhden huoneen olla lähinnä varastona, niin tänne on ehtinyt kertyä kaikkea tavaraa. Pari päivää se vei, mutta nyt on koko asunto viihtyisässä kuosissa.


2 kommenttia:

  1. Toi vinyyliseinä on kyl niin pähee! -Koo-

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mäkin diggailen, edelleen. Ja aiemmin sen edessä oli vähän turhan paljo kamaa, nyt se tulee paremmin esiin.

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.