maanantai 15. huhtikuuta 2013

Nautiskelua ja nettishoppailua

'Hard Ticket To Hawaii' olikin aivan käsittämättömän hyvä elokuva! Ainakin action-pätkistä se meni varmasti parhaimmaksi koskaan näkemistäni. Odotukset kerrankin ylittyivät, vaikka näinkin merkittävästä klassikosta oli kysymys. Eniten yllätyin siitä, miten kaikki elokuvamaailman kliseet oli saatu ahdettua samaan pakettiin. Tietenkin 80-luvun ollessa kyseessä, musiikki, vaatteet ja kaikki epäolennainen muuttui tossa olennaiseksi :) Tämä täytyy katsoa vielä monta kertaa uudestaan, ja alkaa muutenkin metsästämään lisää Andy Sidariksen elokuvia. Täydellinen lauantai-illan huumoripläjäys!



Tein viime viikolla myös pienen "kesävaatetilauksen" Asoksen alennusmyynneistä. Tai no, ihan kaikkea ei voi kesävaatteeksi luokitella. Siinä vähän teaseria, mitä tuli ostettua. Itse asiassa pitäisi näiden lisäksi tehdä vielä yksi täydentävä tilauskin, mutta siitä myöhemmin lisää. Kuvat Asoksen sivuilta.

CDON:ista lähti myös aiemmin matkaan Stieg Larssonin Millennium dvd-boksi ja se tuli vihdoin viime viikolla. Katsoin nämä n. 1,5 vuotta sitten kaikki putkeen, ja tykkäsin todella paljon. Nyt kun kaikki kolme leffaa sai hyvään hintaan, päätin tarttua ja tilata ne itselleni. Kaiken lisäksi huomasin vasta kotona, että kyseessä on kaikista vieläpä extended editionit. Tarkoitus olis myös katsoa kaikki leffat pian, ensimmäinen osa, 'Miehet jotka vihaavat naisia' katseltiin jo eilen, ja ihan loistavahan se edelleen oli.





Hulluilla päivillä kävin tosiaan ainoastaan torstaina Herkussa, ja eilen loihdin näistä Italian ja Ranskan antimista ruokaa. Aamiaiseksi pakastecroissanteja ja mozzarella-basilika-tomaatti-lämppäreitä, päivälliseksi tomaatti-rucola-salaattia jolle revin Mozzarella di Bufalaa, paahdoin valkosipulivoissa pannulla paahtoleipää ja tein itse pestokastikkeen. Jälkkäriksi oli Gelato di Maranellon tiramisujäätelöä.




10 kommenttia:

  1. Vitsit miten hyvältä tuo alin kuva näyttää!

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä oikein herkkuruuilta!

    VastaaPoista
  3. Ai ai, näyttääpä hyvältä! Pakko sanoa, että sun blogista on tullut mun suosikkini blogilistalla. Luen päivittäin muoti- ja lifestyle blogeja ja aina kun sun blogi on päivittynyt, niin luen tämän ekana :) Mua itseä ei noi musajutut niin kiinnosta, mutta ruoka, matkailu ja muotijutut kyllä :) Ja mukava saada miehistä vaihtelua noihin lukuisiin naisten pitämiin blogeihin. Lisäksi tykkään Tampereesta, eli sekin siinä kivana lisänä. Ei muuta kun jatkahan samaan malliin, tää plikka jääpi tänne lueskelemaan. Iloista kevään odotusta :)

    Koo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuopa oli mukava kuulla.

      Vähään aikaan ei nyt oo matkailua luvassa, kesällä sitten seuraavaksi. Itselle musiikki on sen verran tärkeä osa-alue (tärkein?) elämässä, että sitä tulee jatkossakin olemaan varmaankin enemmistönä mutta pysyhän kuulolla :)

      Poista
  4. Juu, kuulolle jäädään :)

    Koo

    VastaaPoista
  5. Herkullisia värejä oot kyllä shoppaillu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne vähän syksyisiä, kai. Tai no, onhan aurinko keltainen ;)

      Poista
  6. Eiku just hyviä, sopii kevääseen siinä missä syksyynkin :)

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.