maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ruotsin tuliaiset

Huhtikuu lähti käyntiin ja tänään en usko yhtään mihinkään :) Mutta aprillipäivästä huolimatta, koska lupasin jo aiemmin, tässä kuvia Tukholman shoppailun tuloksista. Pakko uskoa kun näkee eiks niin?

Suurin osa vaatteista löytyi tosiaan jo edeltä mainitun loistavan kauppakeskuksen Kista Gallerian kaupoista. Vaikka Kista on noin parinkymmenen minuutin metromatkan päässä ydinkeskustasta, on sinne helppo matkustaa lyhyemmälläkin Tukholman reissulla. Sinisen metrolinjan metro numero 11 pysähtyy aivan kauppakeskuksen vieressä, joten suosittelen siis ehdottomasti matkustamaan vähän kauemmas keskustasta jos lähdet Stokikseen shoppailumielessä.

Värimaailma kaikissa uusissa vaatteissa on aika lailla yksi yhteen, ja punainen eri sävyissään tulee esiin eniten. Ensimmäisen kuvan neuletakki löytyi ihan viimeisenä iltana alennuksesta keskustan Kappahlista, alennusta oli lähes 70% joten ihan hyvä löytö merinovillaisesta neuleesta. Sen alla on New Yorkerista ostamani perus t-paita ja jalassa Henkkamaukan uudet mustat pillifarkut lievällä kulutuspesulla.

New Yorkerista ostin edellisen t-paidan lisäksi myös tuon harmaan hieman vaarinpaidalta näyttävän t-paidan napituksella. Molemmissa kuvissa näkyvä raitapaita puolestaan on myös H&M:stä, josta ostin myös vielä pari hieman keskenään samanlaista punaisen sävyistä t-paitaa, joista toisessa on isompi v-aukko. Lopputuloksena siis Tukholman reissulta tarttuivat yhdet farkut, viisi t-paitaa ja neuletakki, kaikki yhteensä vain n. 100 euroa. Mielestäni siis hyvä hinta noin isosta määrästä vaatteita.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.