tiistai 23. huhtikuuta 2013

Aurinkoa odotellessa

Viikonloppuna oli molempina päivinä jo aika mahtavat ilmat, ja vaikka kevät on antanut odottaa itseään näin pitkään, nyt alkoi jo vihdoin tuntuakin siltä, että kyllä se tulee. Terassikautta ei tullut tosin vieläkään aloitettua, vaikka Kalamarkkinoilla tulikin lauantaina kirjaimellisesti syötyä ulkona, munkkikahveineen.

Vähän sateisempia kelejä lupaa tähän väliin, mutta seuraavia aurinkoisia päiviä on hyvä odotella uusien aurinkolasien kanssa. Mun toinen tilaukseni Asokselta nimittäin saapui tänään. Panostin tällä kertaa vähän laadukkaampiin arskoihin, sillä mun aiemmat pyöreät lasit olivat kaikki parin euron halpispaskaa. Uusien lasien merkki on Spitfire, muovia tosin nekin, mutta jämäkämpää ja paksumpaa sellaista.

Täydennyksenä pakettiin otin tuon alennuksessa olleen rannekorun. Sen kaikkia lenkkejä voi käyttää myös yksittäin, mutta itse tykkään pitää tuollaisia mahdollisimman samaan aikaan, josta syystä tuon tilasinkin. Tervetuloa kesä ja rusketusraidat! :) Näistä jää kesäisin aina ranne valkoiseksi.

Ensi viikolla on jo vappukin, isompia suunnitelmia ei ole, mutta kelit tietysti merkitsevä aika paljon niidenkin suunnitelmien kanssa. Toivotaan että olisi aurinkoista, hurjan lämmintä, ja piknik-ilmat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.