sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Roskaruokaviikonloppu

Niinhän siinä kävi, että loppuviikon vaivannut lievä flunssa kehittyi viikonlopuksi täyteen mittaansa. Ensimmäiset lomapäivät siis on menneet enimmäkseen sohvan pohjalla, sarjoja ja leffoja katsellessa. Dexteriä, X-Filesiä ja vihdoin sain myös aikaiseksi katsoa Iron Skyn ja Wes Andersonin Steve Zissoun vedenalaisen maailman. Aivan mahtavia elokuvia molemmat! Jälkimmäiseen sain innostuksen siitä, että huomasin Wesin seuraavan elokuvan, aiemmin mainitsemani The Grand Budapest Hotelin Suomen ensi-illan olevan jo parin viikon päästä.

Toivoa sopii, että flunssa vähän hellittäisi lähipäivinä. Lääkäriin on pakko kyllä mennä huomenna hakemaan troppeja, ettei mene aivan loma pilalle, ja kyllähän nykyään nuo lomatkin siirtyvät, jos sairastuu loman aikana.

No, antibioottia tähän varmaan tarvitaan, sillä olen jo yrittänyt torjua tätä tautia lepäämällä, saunomalla, juomalla kuumaa mustaherukkamehua, kaakaota ja teetä, sekä syömällä runsaasti valkosipulia. Myöskin vähäisen kokkailuinnon vuoksi olen yrittänyt päästä helpolla ja syönytkin pelkkää roskaruokaa koko viikonlopun.

Eilen tein ruuaksi hodaria, jota varten sekoitin samaa tuhtia valkosipulimajoneesia, jota tänäänkin söin kanaburgerin kanssa. Paras tapa syödä valkosipulia todellakin on sekoittaa sitä murskana majoneesin joukkoon. Onneksi olen kotona, eikä kukaan ole haistelemassa mun hengitystäni, sillä kaksi päivää on tosiaan tullut vedettyä sellainen määrä tuota herkkua, sekä välissä että dippinä, että sen varmasti huomaa :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.