keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Vappuaatto tulevaisuudesta

Vappuaattohan se on täällä. Mitään suuria juhlasuunnitelmia mulla ei aiemminkaan ollu, mutta toki tamperelaisia hemmotellaan oikein kunnolla tänään. Samaan aikaan nimittäin Klubilla juhlitaan Hang The DJ:n Vapputurbon merkeissä, ja Yo-talolla FutureBass Tampere tuo keikalle varmasti yhden Suomen kuumimmista elektroartisteista, jo yli 10 vuotta tinkimättömän tiukkaa robottisaundia julkaisseen Blastromenin.

Erityisesti juuri Blastrojen keikka kiinnostaisi ns. isosti, sillä olen fanittanut bändiä jo vuosia. Joku saattaa vielä muistaa blogin alkutaipaleelta mulla asukuvien taustalla seinällä näkyneen robottijulisteenkin :) Erityisesti kuitenkin shown visuaalisuus olisi kiinnostanut, sillä miehet ovat kehittäneet itse midikäskyillä toimivat ledivalopuvut, jotka siis elävät ja välkkyvät musiikin tahtiin.

Blastromeniltä on myöskin juuri hiljattain ilmestynyt uusi loistava albumi 'Reality Opens', joka löytyy Spotifystä. Pääset virittäytymään futuristisen robottielektron tunnelmaan levyn kantta klikkaamalla. Alla vielä muutama esimerkki Spotifyttömille, sekä YLE Teemalta musiikkiohjelma NEO:ssa helmikuussa tullut haastattelu, jossa bändi valottaa hieman tarkemmin pukujensa toimintaa.

Olin alunperin menossa ehdottomasti Yo-talolle tänään, mutta nyt tilanne on omalta osin hieman muuttunut. Taudin jälkimainingeissa ei ole oikeastaan minkäänlaista vappufiilistä, eikä etenkään tee mieli kopistella muovituoppeja baarissa. Se, että huvittaako lähteä jaffalinjalla keikalle kun muu kaupunki ördää, jää vielä nähtäväksi. Katson varmaan fiiliksen illan mittaan. Jos kuitenkin tälläinen nörttikama kiinnostaa, kannattaa ehdottomasti suunnata Yo:lle. Liput ovelta 8 euroa ennen puoltayötä, 12 euroa sen jälkeen. Blastrojen keikan ilmoitettu alkamisaika on yhdeltä.
2 kommenttia:

 1. No voihan, nyt kyllä tuntuu olevan kaikenlaista tautia liikkeellä. Mutta ainakaan ei tarvitse pahaa oloa hakea erikseen, olet ollut tarpeeksi ajoissa siis vapun vietossa ;D

  hauskaa vappua kuitenkin ja paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai ovvai? No, onneks tauti on selätetty, olin eilen siis kyllä jo töissäkin, mut päädyin kotisohvalle juomaan jaffaa ja syömään sipsejä vaan. En lähtenyt keikalle kaikesta huolimatta, hurja vappu siis :)

   Niin, ja palautin Netflixistä mieliini vanhan suosikkisarjani Prison Breakin, ja palasin vihdoin sen pariin. Se jäi aikanaan kakkoskauteen mulla, koska alkoi kyllästyttää, mutta nyt oli ihan freesiä kattoa muutama jakso pitkästä aikaa.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.