torstai 24. huhtikuuta 2014

Vaatteet on mun aatteet

En oo pitkiin aikoihin kirjoitellut mitään vaatehankinnoistani, osittain sen vuoksi, että ei oo ihan hirveästi tullut mitään ostettua, mutta toisaalta ei ole ehtinytkään. Nyt kuitenkin on viimeisen kuukauden sisään taas tullut hieman shoppailtua, enimmäkseen netissä. Joten kun Turun reissulla oli mahdollisuus ottaa asukuvia, tuli kerralla poseerattua kaikkien uusien hankintojen kanssa :)

Kaikissa kuvissa on jalassa samat farkut. Tilasin noi mustat pillit H&M:n verkkokaupasta muutama viikko sitten, koska ihan pikimustia sopivia farkkuja mulla ei kaapissa enää ollut. Samoin vaaleansininen farkkupaita, kuten tuo burgundy kirjava kauluspaitakin, jota mun työkaveri nimitti kwanzapaidaksi, on samasta puljusta peräisin. Henkkamaukan netissä on ollut nyt koko ajan niin hyviä tarjouksia, että ei ole tullut liikkeissä edes käytyä.

Vaikka aika oli rajallinen talvilomareissulla, ostin Tallinnan Bershkasta kuitenkin edes jotain, nimittäin tuon raidallisen t-paidan, jossa on tasku toisen rinnan kohdalla. Punainen Cousteau -henkinen pipo taas on peruja siitä, kun katsoin muutama viikko takaperin tuon Wes Andersonin Steve Zissoun vedenalaisen maailman. Tilasin pipon heti elokuvalle perustetun fanisivuston, thelifeaquatic.orgin kautta. Myös mustat Converset ovat suhteellisen tuore ostos, sillä vanhat olivat niin huonossa hapessa, ja joutivat jo roskiin.

Ympyrä sulkeutuu, kun kuvat on otettu Turusta Voice of Finlandin finaalireissulta ja Maukka Perusjätkän videossa esiintyy saksofonia soittava nuori Michael Monroe, jonka tiimiin kisan voittaja Siru Airistola kuului :)
6 kommenttia:

 1. Jos jollekin raitapaidat sopii, niin sulle :)
  Ite tullu kans nyt viime aikoina tehtyä vaatehankintoja kesä mielessä, samalla pitäis kyllä siivota kaappia ja viedä kierrätykseen kaikki vanhat joita ei enää tule pidettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sopiihan ne, kunhan on tarpeeks isoa kokoa :D

   Siivouspäivä muuten tulee toukokuun lopussa. En tiedä, miten aktiivista Savonlinnassa on ollut tuona päivänä, mutta esim. viime kerralla Lahdessakin oli enemmän myyjiä kuin Tampereella... äärimmäisen hyvä tapa myydä vanhat kuteet pois!

   Poista
  2. Enpäs ole sellaisesta siivouspäivästä kuullutkaan ennen, pitääpä tutkia, onko tässä kaupungissa perinteitä sen tiimoilta :)

   Poista
  3. Näistä linkeistä vähän lisäinfoo!

   http://siivouspaiva.com
   http://indiemode.blogspot.fi/2013/09/kaappien-siivousta.html
   http://indiemode.blogspot.fi/2013/05/rakas-kotikaupunkini-tampere.html

   Poista
 2. Toi viininpunainen paita on tosi kiva :) Ja hyvä kun muistutit siivouspäivästä... se menee aina jotenkin ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä oon kans siihen tosi tyytyväinen. Netistä kun tilaa, ei aina kuva ja todellisuus kohtaa :)

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.