keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Musiikkivideokeskiviikko

Lykke Li latasi hiljattain yhden biisin lisää tulevalta 'I Never Learn' albumiltaan YouTubeen. Nyt alkaa kuulostamaan jälleen siltä, että homma on mallillaan. Eli aivan turhaan olin huolissani kun aiemmin pohdiskelin postauksessani, että millainen levy sieltä onkaan tulossa.

Myös Laurel Arnell-Cullenilta on tullut muutama viikko sitten uusi biisi YouTubeen. Kirjoitin Laurelista viime joulukuussa, ja nyt alkaa vaikuttaa siltä, että tälle vuodelle todella oltaisiin saamassa levy ulos, vaikka edelleenkään en siihen mitään varmistusta ole saanut ja kyse on pelkästä spekulaatiosta.

Myös hiljattain arvioimani, ja maaliskuussa uuden 'Portico:' EP:nsä julkaissut The Mary Onettes latasi juuri tuoreen musiikkivideon 'Naive Dreamista' kyseiseltä levyltä. Ruotsi 2, Englanti 1. Viikonloppu lähestyy ja seuraavat kaksi viikkoa on vain pääsiäisen ansiosta neljän työpäivän pätkät. Keskiviikko 1, maanantai 0.
2 kommenttia:

  1. Odotan uutta Lykke Litä kanssa! Tykkäsin siitä "love me like I'm not meda of stone"- biisin tekstistä vaikka ei muuten ehkä lempibiisiksi nousekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä nimenomaan en vain oikein syttyny sen biisin tyylille. Ei sanoissa mitään vikaa :)

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.