lauantai 14. huhtikuuta 2012

Lohtushoppailua

Tänään lähdettiin naapurin perheen kanssa autoilemaan. Käytiin tsekkaamassa uusi läheinen Koivu kirppis josta lähinnä tarttui vauvalle vaatteita, itse kyllä ostin Techno & Dance 7 kokoelma cd:n eurolla automatkaa varten ;) Hyvää paskaa ysäriltä.

Ideaparkissa oli taas alennusmyynnit käynnissä, en tiedä mistä syystä, mutta tarjouksia oli lähes joka kaupassa. Tarveshoppailuahan mun ei tarvitse harrastaa tällä hetkellä, mutta kun löytää jotain, tulee siitä hyvä mieli.

 

Löysin kuin löysinkin edulliset farkut JC:stä melkein puoleen hintaan. Mulla ei liikaa näitä tummansinisiä farkkuja ole, joten ihan hyvä löytö 30 eurolla vaikka sinänsä housujahan on kaappi täynnä. Tein kuitenkin amatöörishoppailijan virheen sillä en ollut yli kahteen vuoteen käynyt Ideaparkissa.

Aina pitäisi ensin kartoittaa liikkeiden tarjonta, eikä ostaa ensimmästä vastaan tulevaa vaatetta. H&M:stä olisi nimittäin löytynyt vielä kapeammat ja paremman väriset farkut samaan hintaan, mutta koska kyseessä oli aletuote, en olisi kuitenkaan voinut näitä palauttaa.

Päivän kuvassa on jalassa aiemmin Topmanista tilaamani espadrillot jotka ovat niin mukavat jalassa että tilasin eilen vielä alennuksesta kahdet lisää. Yhdet valkoiset ja yhdet vaaleansiniharmaat. Yläosa on Venäjän laivaston tyylinen merimiestoppi. Kokeilin joitakin paitojakin, mutta en löytänyt tarpeeksi mieluisia jotta olisin enempään shoppailuun sortunut. Ja mikäpä muu mielialaa nostaisi kuin herkuttelu? :)



Kaverini työskentelee Juustoparkissa, joten kävin moikkaamassa ohimennen ja ostin muutaman Kultasuklaan käsintehdyn konvehdin, Aaltomaljan ja Irish Coffeen. Suklaan lisäksi ostin pienen palan Herkkujuustolan Hilma-juustoa. Herkuttelin jo hiukan tässä kirjoitellessani ja kohta lähden vielä jatkamaan iltaa naapurirappuun saunomisen merkeissä.

Kiuasmakkaraa ja kaljaa, ei paskempi koti-ilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.