tiistai 17. huhtikuuta 2012

Lätkän MM

Ajoin parran taas pois, kyllästyn niin nopeasti ja vaihtelu virkistää. Viiksillä mennään taas.

Kirjottelen tässä kahvin lomassa vähän päivitystä. Joskus ihan ihmetyttää miten paljon asioita ehtii tapahtua lyhyelläkin välillä. Vaikka fiilikset eivät parhaasta päästä ole olleet, ajattelin viime viikolla että blogi varmaan tulee tästä elämäntilanteesta kärsimään. Kuitenkin kun tajuaa että kaikki puheet, teot ja yritykset saada nainen uskomaan miten haluaisin hänet takaisin ovat turhia, kai sitten jotenkin pystyy paremmin nousemaan ylös.

 

Olin eilen luottoystäväni kanssa kaupungilla parantamassa jälleen maailmaa. Käytiin syömässä Sokoksella salaatit, jonka jälkeen oli tarkoitus mennä Cine Atlakseen jäätelölle.

Vähänpä tiesin, sillä Koskikeskuksen remontti on ulottunut jo sinne asti ja mitään kahvilatoimintaa teatterissa ei ollut. Se kyllä harmitti, sillä Tampereella ei muutenkaan ole mitään kunnollista jäätelöbaaria. Ben & Jerry's voisi kyllä avata oman liikkeensä tännekin.

Tietääkseni mistään muualta ei kunnon perinteisiä annoksia täällä saa, edes ravintoloista. Tokihan jäätelöä saa mistä tahansa, mutta tuossa muodossa. Jouduttiin siis tyytymään Sundaehen McDonaldsissa.



Mukaan tarttui myös Elisan liikkestä jonkin aikaa harkitsemani Canal+ kanavakortti, lähinnä pian alkavien jääkiekon MM-kisojen vuoksi.

Kyllä, lätkän MM-kisat ja olympialaiset ovat heikkouteni. Kävinpä viime toukokuussa kylpemässä Keskustorilla suihkulähteessä. Suomikrääsää, paitoja, lakkeja tai leijonasymboleita multa ei tule kyllä koskaan löytymään. Ne jos mitkä ovat mauttomia. Nyt on hyvä odottaa kisoja Antero Mertarannan selostamana, ilman kesketyksiä. Kisakatsomo valmistautuu! :)

Ja tuleehan sieltä paljon elokuviakin, joten kokeillaan nyt tämä tarjousaika kolme kuukautta ja harkitaan sitten jatkoa. Alustavasti olin kylläkin suunnitellut ottavani paketin vain kisoja varten, mutta mielihän voi muuttua.

Edit: Ai niin, ja aiemmin kehuskelemani Orbitalin uusin albumi 'Wonky' löytyy nyt Spotifystä. Tätä lisäystä kirjoitellessa tosin soi jo Miike Snown 'Happy To You'.

5 kommenttia:

  1. Viikset toimii tilanteessa kuin tilanteessa!

    VastaaPoista
  2. american dinersista saa ben & jerry -annoksia. tosin ilman mitään sörsseleitä. ollaa otettu yleensä yks mustikkapannariannos ja jäätelöt kylkeen, ai että!

    VastaaPoista
  3. Niin ja kylhän Stokkakin myy niitä irtomyyntinä, mut kun mä haluisin ihan oman jäätelöbaarin :)

    VastaaPoista
  4. Mut joo, Dineriin joutuu vaan meneen erikseen syömään jälkkäreitä koska ruuan jälkeen ihan turha ees yrittää saada vielä jälkkäriä mahtuun :D

    VastaaPoista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.