perjantai 20. huhtikuuta 2012

Viikonloppua kohti

Hulluilla päivillä tuli toissailtana käytyä, mutta lähinnä vain ruokaostoksilla. Omasta mielestäni suurin osa Hullareiden tarjoukset on aika huonoja, ei merkittävän halpoja, mutta ruokapuolen tarjoukset kyllä ovat aivan omaa luokkaansa. Mistään muusta kaupasta ei saa niin edullisesti samaan aikaan ruokaa.

Olen huomenna kutsunut pitkästä aikaa vanhemmat syömään, ja samalla kertaa tulee myös serkkuni naapurista perheineen. Tarkoitus on tehdä kreikkalaista salaattia ja kermaista kanapataa. Huomenna aamulla pitää vielä lähteä Kauppahalliin hakemaan jälkiruuat ja käyttämään Makutuotteen Citydeal lahjakortti joka umpeutuu kuun loppuun.



Kunhan töistä pääsen, on kotipäivä, joten en jaksanut tällä kertaa heittää aamustakaan päälle kuin farkut ja t-paidan. Työmatkalla kun tulee kuuma jo näillä keleillä jos t-paidan ja nahkatakin väliin laittaa enemmän vaatetta. Siivoilen kämpän vieraskuntoon ja sen jälkeen heittäydyn sohvalle Laitilan Oiva Skumppa kädessä, jota sai Hulluilta Päiviltä edullisesti ja alan katsoa Voice of Finlandin finaalia! 

Harmillisesti kiirettä piisaa niin paljon että en ehdi Laukontorin Kalamarkkinoille kuin aikaisintaan sunnuntaina, jos silloinkaan.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.