maanantai 2. huhtikuuta 2012

Juoruja täydellisestä maailmastaJust picture perfect song. Ei tämä enempää sanoja edes tarvitsisi.

Etsin tätä jokunen viikko takaperin mutta en löytänyt sitä silloin vielä YouTubesta. Nyt aivan sattumalta se tuli eteeni ja meinasin pudota tuoliltani kun kuuntelin tämän ensimmmäisen kerran. Nyt se on soinut jo viisi kertaa putkeen ja mä oon ihan fiiliksissä.

Aika erilainen biisi Gossipilta sikäli että tästä on karsittu aiemmilta levyiltä tutummat discovivahteet minimiin ja lähdetty suoraviivaisemman rokin linjoille. Melodia on kuitenkin yhtä huikea kuin Beth Ditton ääni, kylmät väreet vaan menee iholla. Ei tätä voi kuin suositella, ja levyä odotellessa tietenkin!Toinen biisi joka on viime päivinä ravisuttanut mua on tämä. David Guetta on todellinen kultasormi vaikka en kaikista biiseistä tykkääkään. Tästäkin biisistä tosin on pääasiassa kiittäminen Siaa jonka musiikki on tehnyt muhun vaikutuksen jokainen kerta. Rakkautta.

Kannattaa tutustua Guettan biografiaan, sillä mies on pitkän linjan konemusiikkiveteraani ja vasta viime vuosina lyönyt itsensä läpi, ja millä voimalla! Se todellakin hänelle suotakoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.