maanantai 9. huhtikuuta 2012

Vapaapäivän viettoa

Tänään on saanut ottaa todella rennosti. Aamusta lähtien olen melkein vain löhöillyt telkkarin ääressä ja katsellut Salaisia kansioita. Kävin kyllä pyykkäämässä tuvalla aamupäivästä ja lähikaupassa, mutta muuten en ole sohvalta juurikaan liikkunut.Aloitin oikeastaan tämän maratonin jo kiirastorstain iltana, sillä en ollut pitkään aikaan katsellut näitä jaksoja. Sarja on yksi kaikkien aikojen suosikki tv-sarjoja ja olen kyllä katsonut kaikki jaksot lukuisia kertoja, mutta silti niihin on aina mukava palata.

Koska olin kuitenkin pari päivää pois kotoa, palasin uudelleen telkkarin ääreen eilen, johon lopulta yön pikkutunteina nukahdinkin :)

 

Keskeneräinen jakso ja muutama muukin on tänään tullut katsottua, ja homma jatkuu. Kaveri kyseli että lähtisinkö hakemaan siipiä, mutta kun juuri torstaina hain ja söin niitä vielä perjantainakin :) Kohta voisi kyllä lämmittää sen eilisen pitsan.

Vapaapäivän asuna ovat toimineet mukavan löysät Topmanin Skinny Carrotit ja Carlingsin t-paita.Lopuksi muutama tykki rumpubassobiisi joita olen viime päivinä fiilistellyt. Vaikka drum'n'bass pitkälti omalta osaltani jäikin 90-luvulle, ja harvoin mitään todella kovaa kamaa vastaan nykypäivänä tulee, nämä kyllä ovat saaneet puntin vipattamaan.

Goldiesta pidin jo 90-luvun puolivälissä ja viimeistään 'Inner City Life' räjäytti potin. Tämä uusin 'Freedom' lainaa mielestäni mukavasti samaa tunnelmaa tuosta vanhasta klassikosta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.