sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Koontia viikonlopulta nro. 3

Eilen haettiin pakettiauto Pirkkalan Nesteeltä ja muuteltiin Hannan tavarat. Muutto sujui jouhevasti kun porukkaa oli niin paljon paikalla ja parilla kuormallisella selvittiin.



Muuton jälkeen tultiin kaverin kanssa mun luo saunomaan ja nautiskelemaan muuttobissee. Tilasin vielä kebabit Koikkarista sillä päivän huhkiessa oli alkanut hiukomaan. Döner toimii aina, frendi otti aurarullan.

Oli mukava herätä tänään aamulla, kunnon yöunien jälkeen, krapulattomana ja sillä ajatuksella että vielä on kolme vapaapäivää jäljellä.



Aamiaiseksi hifistelin kahvin ohessa paahtoleipää, manchegojuustoa ja rypäleitä. Sima tuli myös korkattua, vaikka ei vielä valmista olekaan. Ihan hyvää siitä tuli, ja kaveritkin tykkäsi vaikka kolme sitruunaa taisi olla hieman liikaa. Sima nimittäin maistuu lähes pelkästään sitruunalta :)



Sovittiin eilen että kaveri tulee katsomaan Suomi-Ruotsi maaottelun tänään mun luokse, joten kokkailin pasta carbonaraa itselleni lätkäevääksi, käytin tosin parmesanin tilalla manchegoa ja hommahan toimi. Mielestäni parmesan ja manchego ovat hyvin lähellä toisiaan, olkoonkin että toinen on Italiasta ja toinen Espanjasta.

Suomihan vei Euro Hockey Tourin kaikki pelit voitoilla, ja näillä on hyvä valmistautua ensi perjantain alkaviin MM-kisoihin.

Muutenkin ollut hyvä päivä, telkkarista tuli aamupäivällä 'Porco Rosso', joka toki on itselläkin dvd:llä ja tullut nähtyä ainakin kuusi kertaa, mutta Hayao Miyzaki on ollut vanhalle 2d-piirrosfanille kova juttu! Terassille olis tehnyt mieli mutta ehkä huomenna pääsee korkkaamaan jos hyvin käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.