torstai 26. huhtikuuta 2012

Vahinkoshoppailua

Lähdin kaupungille tarkoituksenani etsiä lahjaa, mutta kierrettyäni lukuisia kauppoja, en löytänyt etsimääni. Se jäi vähän harmittamaan.Mutta onneksi harmitusta lievensi se että kun astuin sisään Carlingsiin, Nata oli töissä ja myi mulle ihan sikamakeen paidan! :) Kummankin mielestä se oli hienointa liikkeessä sillä hetkellä. Aivan sairaan makee mun mielestä, ja mähän oon koukussa raitoihin.

H&M:ssä olisi ollut makeita naisten perus t-paitoja twopackina alle kympillä. Toinen oli merimiehen siniraitainen valkoisella pohjalla ja toinen täysvalkoinen. Pelkästään sen raitapaidan takia kannattaa naiset mennä shoppailemaan! Tai kannattaa Carlingissakin käydä, näitä oli vielä jäljellä.

Edit: Näitä on siis keltaisena, lohenpunaisena (?) ja lilana myöskin.Lähtiessä poikkesin vielä muutamassa kaupassa edelleenkään löytämättä mitään lahjaksi kelpaavaa. Sen sijaan bongasin Stokkalta Patrikin aiemmin mainostaman Carlsbergin Copenhagen bissen, ja täytyihän sellainen ostaa testiin. Aika miellyttävän makuinen, etenkin kun nämä kevyemmät bisset on alkaneet viime vuosina maistua uudestaan enemmän. Tuborgin Lime, sekä Sol ja Corona kaikki uppoavat hyvin.

Mut hei, siisti paita eiks je? :) Spotifyssä soi parhaillaan Arctic Monkeys.

6 kommenttia:

 1. Pahus, alko tekee mieli bisseä..

  Siisti paita! Oon itsekin koittanut etsiä raitapaitaa.

  VastaaPoista
 2. Hupsis, mitä mä sain aikaan :D Siellä on kolmessa eri sävyssä, pinkinpunanen, lila ja sit tää vaaleensininen. Varmasti Helsinginkin liikkeissä.

  VastaaPoista
 3. Uus paita sopii noiden sun uusien kesäkenkien (en osaa kirjottaa sitä espjotain :D) kanssa ku nenä päähän!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! :) Nyt kun vaan ilmat lämpeis että pääsis terdelle.

   Poista
 4. unohdit keltaisen!! se on kans hieno! hitto, pitää viä testaa kunnolla päälle, jos vetäisin tosta ite vaik hihat pois ja helma solmulle :)

  ja tänään soi liikkeessäki arctic monkeys haha :D

  (btw, sun linkkejä ei jostai syystä voi avata uudessa välilehdessä, herjaa että "kopiointi estetty", en tiä onks muilla samoja ongelmia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aasshit! Niinpä unohin. Miten saatoinkaan :)

   Toi "kopiointi estetty" johtuu tosta skriptasta jolla kuviakaan ei pysty kopioimaan. Mut hätähän ei ole tämän näköinen sillä kaikkien linkkien pitäs aueta toisessa välilehdessä/ikkunassa. Niitä voi siis huoletta klikata ihan normisti.

   Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.