tiistai 25. syyskuuta 2012

Voi pojat, voi pojat!

Olen tässä nyt viikon aikana kuunnellut pariin otteeseen Disco Ensemblen uutta 'Warriors'-albumia ja yrittänyt päästä siihen "sisään", ikävä kyllä lähes tuloksetta.

Melkein itku pääsee kun sitten taas kuuntelee vaikkapa jo edellistä 'The Island Of Disco Ensemble'-lättyä, puhumattakaan vanhemmista hiteistä. Näiden seuraavien YouTube-videoiden lisäksi kun tuolla levyllä on läjäpäin hyviä biisejä. Itse asiassa täytebiisejä ei juurikaan ole, kun taas uudelta levyltä niitä hyviä joutuu etsimään kamman kanssa.









Kyllähän uudella levyllä on sellaisia ihan kelvollisia raitoja kuten 'Eartha Kitt', 'I've Seen The Future', '1000 Years' ja 'Your Shadow' joista jälkimmäinen oli jo viime vuonna ensimmäinen 'Warriors':ilta kuulemani raita. Silti edes mikään näistä ei yllä aiempien biisien tasolle millään muotoa.

Tästä huolimatta, kuten aiemmin kerroin, odotan lokakuun lopun keikkaa siinä toivossa että se ei keskittyisi pelkästään uuden levyn materiaaliin.



Ennen DE:n keikkaa ehtii vielä kuitenkin tapahtua paljon. Lost In Music valtaa jälleen kaupungin 17.-21.10. toinen toistaan paremmilla ja monipuolisemmilla keikoilla. Palaan lähempänä tuohon festariin mutta mainittakoon että Eva & Manu lupasivat myös tulla tuolloin Tampereelle bändin kanssa.

Buukkasin seuraavan lomapäivän sopivasti tuolle perjantaille jotta pääsee taas fiilistelemään Tampereen festaritarjontaa ilman murheita aikaisista aamuherätyksistä. Varmasti pitää viimeistään silloin käydä jälleen Watamissa sushillakin :)

Vaikka uusi levy ei juurikaan innostanut, ei se vie sitä vankalle rakentunutta fanipohjaa pois. Tässä vielä liuta ylivoimaisista lempibiiseistäni bändin vanhemmasta tuotannosta.





















Tämän viikon perjantaina on myöskin seuraava Hang The Dj! ja tarkoitus olisi sinne mennä vaikka alkuillasta olenkin vielä lupautunut kaverin muuttoavuksi. Katsotaan nyt, harvoinhan noita on viitsinyt jättää välistä...

Viikonlopulle osuu vieläpä Tampere-päivä, jolloin on kaikenlaista tapahtumaa ja ilmainen sisäänpääsy museoihin yms. Myöskin viimeinen viikonloppu kun on tuo Canonin EOS 1100D lainassa. Viikonloppuun mahtuu taas saunailtaa eli ns. ilmaisen viinan bileet jotka viime kerralla kostautuivat rankalla kädellä. Toivottavasti sunnuntaina ei olisi aivan yhtä huono olo O:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.