keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Hyviä ja huonoja uutisia

Huonot uutiset ensin.

Fiilikset eivät viime päivinä ole olleet huipussaan monistakin eri syistä, ja tänäänkin meinasi vähän harmittaa kun tilaamani Varustelekan lähetys ei ehtinyt vielä lähi-Siwaan tulla. Tilasin viikonloppuna nimittäin toisen samanlaisen takin minkä kesäkuussa ja parit hansikkaat syys- ja talvikäyttöön. Onneksi meinasi harmittaa vain vähän ja huomennahan sen pitäisi olla noudettavissa.



Edellinen takki kyllä sopii päälle, mutta koska niitä oli tullut jälleen varastoon 1,90€ kappalehintaan, päätin tilata hieman suuremman takin jonka alle näin syksyllä sopii paksumpaakin paitaa. Ja kokoahan tarvitaan kun syödään koko ajan herkkuja, kuten omenapiirakkaa :)

Pidin aina aiemmin Ikean omenapiirakkaa parhaana omenapiirakkana, kunnes taas aloin tehdä sitä itse ja joudun toteamaan että eipä sitä tämän jälkeen enää taida tulla ostettua. Sen verran helppo on tehdä vaikka vain yksinkertainen piirakka itse.



YLE uutisoi aiemmin tällä viikolla että Ikean perustaja Ingvar Kamprad siirtää vallan yrityksessään viimeinkin 86-vuoden iässä pojilleen. Tämän kunniaksi, ja koska tänäänkään ei sateisen päivän vuoksi viitsinyt kuvaamaan lähteä, päätettiin mennä käymään Ikeassa. Ja olihan sekin hyvä syy kun edellisellä reissulla muutama viikko sitten unohtui varsinainen syy mennä sinne, eli ostaa suihkuverho.

Tämmöinen sieltä sitten tarttui mukaan kympin hintaan. Ainakaan tuo ei vaikuta olevan sellaista inhottavaa materiaalia, joka liimautuu selkään ja perseeseen kiinni joka suihkussa käynnin yhteydessä ja ulkonäkökin miellyttää. Kuka nyt kuvaa omaa suihkuverhoaan blogiinsa? :D Ensimmäistä kertaa tuntui hölmöltä seistä järkkäri kädessä.



Hyviä uutisia oli myöskin ihan mahtava loppuilta kotona, rauhassa ja lämpimässä. Kyllä se vaan niin on, täälläkin kun taas tuossa eräs anonyymi spekuloi mun seksuaalisuuttani viime viikolla että ei mikään voita koti-iltaa kun on nainen kainalossa. Katsottiin viime viikolla kesken jäänyt 'Sovinto' loppuun.

Otsikko viittaa tietenkin myös tänään Neloselta toiselle tuotantokaudelleen lähteneeseen Henkka Hyppösen 'Hyviin ja huonoihin uutisiin' joka juuri loppui hetki sitten. Itse innostuin sarjasta vähän liian myöhään, vasta sen ensimmäisen kauden lopulla, mutta sitten se alkoikin toimia kunnolla. Pari uusintaa ehdin katsoa mutta nyt siihen voisi keskittyä enemmänkin. Ainakin ensimmäinen jakso oli silkkaa rautaa!



Ai niin, ja tämmöiset räkäjarrut tuli sheivattua eilen. Lauantaisten kasaribileiden jäljiltä parrasta oli enää muisto vain ja täysin viiksettömäksikään en halunnut heittäytyä joten tuli sitten vain jätettyä ns. "pelkät".


Kyllä täytyy myöntää että Canonin tarjoama EOS 1100D tulee jättämään ison loven mun sydämeen, kun se reilun viikon jälkeen täytyy palauttaa. Onneksi vielä ehtii, ja huomiselle ainakin vielä sääennuste lupaa parempaa keliä.

Mulla onkin tällä viikolla enää huominen töitä, perjantai on lomapäivä ja Monsters of Popkin alkaa. Itse menen kuitenkin vasta perjantaina tai lauantaina paikalle. Tuskin maltan odottaa lauantaita, mutta siitä vielä lähempänä lisää.

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva toi suihkuverho. Ma kans just hankin meille uuden, maki bloggaan sit siita jahka saan aikaiseksi. Tuli vahan hinkua lahtea kaymaan Ikealla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Sullakin alkaa "kertyyn pöytälaatikkoon" postauksia :D Pitäisköhän ihan tehdä suihkuverho-katsaus?

      Poista
  2. mun mielest kaikki suihkuverhot on semmosia kiinni takertuvia.. paitsi kerran kotikotona oli sellainen painava muovinen suihkuverho joka ei tätä tehnyt.. mäkin tässä mietin et mitkä painot laittais suihkuverhoon ettei tota efektiä tapahtuis :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tästähän tuli suosittu aihe :DD Dear Eki, suihkuverhoni lähentelee peppuani, mitä teen?

      Mut ekassa testissä tänä aamuna ei kyllä takertunu! Eli hyvältä vaikuttaa.

      Poista

Kommenttisi on hyväksyttävänä. Pidätän oikeuden julkaista ainoastaan asiallisia kommentteja.